Argut, likas ka tu mani labak zini.... :) No bernibas edu, un tici vai ne bet neviens kuilis, vai bullis ko nomediju, neiztiek bez pautmaizitem, un nedaudz ka stipraka... nekas nevar but gardaks par to.....
Es atvainojos,bet palasot sis piecas lapas Jusu rakstita, man nak ņirdziens,.TEMA-mezacuku desu receptes.,.... bet nav ne viena varda par receptem,toties var iziet ,pat nelielu kursu,par trihinellam utt.,tas ta pamacosi,pat ar zinatniskiem pielikumiem,par to cepuri nost,bet kur tad tas slavinatas receptes,""bet tas jau sievai nestasa"",,,kur tad vel foruma,,,tris dienas sezat catojat,, laikam majas nav ko darit.
Negribeju kadu aizskart,bet tads viedoklis no malas palasot,si pirma reize,kad pirksti niezējas kaut ko uzrakstit!!!
Kas noticis ar hunters.lv? Tik daudz labu lietu bija iekšā, tas par *meža kulināriju*, tagad čušš! Neizkopēju receptes, padomus, domāju, ka pastāvēs ilgi, spriežot pēc dalībnieku attieksmes, tagad kod nagos...
Neizkopēju receptes, padomus, domāju, ka pastāvēs ilgi,
Tas, ka nebūs labi nojauta bija jau sen. Jau pagājušajā gadā augustā likās, ka klapēsies ciet. Par konserviem, desām, vītinātu gaļu izkopēju ar visām Ojāra bildēm. Neesmu tik tā pārskatāmi sakārtojis, bet materiāls vērtīgs. Lielais paldies Ojāram par tāda tapšanu.
Negribeju kadu aizskart,bet tads viedoklis no malas palasot,si pirma reize,kad pirksti niezējas kaut ko uzrakstit!!!
Tas, ka nebūs labi nojauta bija jau sen. Jau pagājušajā gadā augustā likās, ka klapēsies ciet. Par konserviem, desām, vītinātu gaļu izkopēju ar visām Ojāra bildēm. Neesmu tik tā pārskatāmi sakārtojis, bet materiāls vērtīgs. Lielais paldies Ojāram par tāda tapšanu.
Bet ar Chome atveras un uz šodienu pat ir iztīrīts no spama.