Gatim paldies ka ieveda 7,62x39 Hornady patronas...baigi čotkās
Bedzot Janka sāk nokāpt no koka un pamana, ka bez CCCP ir arī cita pasaule.
Varbūt Gatim, kas jāiedot ar ko aizstāt Tavu Saigu. Un dzīve būs vēl rožaināka.
Gati, izglāb Janku. :))))
Sveiki , vīri esmu bez 5 minuuteem Baikal īpašnieks- bet kaut kaa veel biki raustās , visi veiklanieki saka ka tas ir Krievu sūds un mēēdina iesmērēt savu preci-pieredzes man nulle, esmu jauns mednieks, piilees +zosiis noteikti ka ieshu daudz, bet vai dzineejmediibaam ar sarkano punktu ši ierocis ir piemērots un vai būs labāks par parastu divstobreni- budžets ir 1000 EUR?
Iepriekš visiem Paldies, par viedokļiem un ieteikumiem!
To Mossberg ar diviem stobriem nevar "paņemt" :( To var tikai gaidīt, uz nākamo Huberta iegūto piegādi no USA. Ja vienkārši stāvētu plauktā- jau pirms gada būtu paņēmis.
Nezinu, kā Mossberg 930 - domāju atsauksmes - gan jau nekas īpaši slikts nav! Bet Winchester SX3 ir super - neķeras neviena veida munīcija - vītņotais stobrs uz 100m ar Hornady munīciju iet ļoti precīzi - apmēram 10cm robežās un tas ir izmantojot punktu - domājams ar optiku varētu krietni labāku rezultātu iegūt.
Protams cena nav 1000 EUR, bet nu tie papildus 800 EUR Tev atsvērs karabīnes iegādi uz vairākiem gadiem kā bankā - šāds komplekts jaunajam ir maigi sakot izcils - es personīgi neko citu nepirktu!!!
Bedzot Janka sāk nokāpt no koka un pamana, ka bez CCCP ir arī cita pasaule.
Varbūt Gatim, kas jāiedot ar ko aizstāt Tavu Saigu. Un dzīve būs vēl rožaināka.
Gati, izglāb Janku. :))))
Jūs ko - rokas nost no relikvijas :D Joņ, nepadodies!
Joks, protams, lai veiksmīga darba nedēļa!
Iepriekš visiem Paldies, par viedokļiem un ieteikumiem!
Protams cena nav 1000 EUR, bet nu tie papildus 800 EUR Tev atsvērs karabīnes iegādi uz vairākiem gadiem kā bankā - šāds komplekts jaunajam ir maigi sakot izcils - es personīgi neko citu nepirktu!!!