Un es nevarēju saprast kāpēc izkropļoja medību licenzes ar stulbiem dzīvnieku nosaukumiem ,piem -stirnu mātīte ,nekā agrāk stirnu kaza,vēl briežu tēviņš ,var jau arī kāds apvainoties kam uzvārds tāds ,jo tēviņš ir tāds nevisai ā bullis tas ir kautkas ko pienācīgi jānovērtē ,,respekt,, tā ka mums kazu zaraza ,vismaz medniekiem nedraud jo darīšana ar mātītēm....
Slēpts
30.08.2014. 23:36
es domāju, ka Keca kungam būtu jācep augšā jauna tēma "Kazu Gripa" un jāsāk aizsardzības manervu plānošana :D
http://www.delfi.lv/bizness/la...
Es vairs neesmu saprotošs nedz pret ZM politisko, nedz pakļautības iestāžu administratīvo vadību! Latvijā, kurā šobrīd ĀCM ir visnopietnāk - viss ir mierīgi? Kādēļ Latvija nav/nebija pirmā, kas kaut ko mēģina šajā jomā aktualizēt?
Riebjas. Ja Lietuva un Polija kaut ko izsitīs arī priekš Latvijas, tad ierēdņi un politiķi lepni sitīs sev uz pleca, sak, redz' kā mēs panācām, ja?
Slēpts
02.09.2014. 12:12
kur var ieraudzīt jaunāko info par inficētajām cūkām? nevar būt, ka mednieki tur nav nevienu cūku nomedījuši un sēņotāji/ogotāji štrumējot mežus nav nevienu atraduši
Es vairs neesmu saprotošs nedz pret ZM politisko, nedz pakļautības iestāžu administratīvo vadību! Latvijā, kurā šobrīd ĀCM ir visnopietnāk - viss ir mierīgi? Kādēļ Latvija nav/nebija pirmā, kas kaut ko mēģina šajā jomā aktualizēt?
Riebjas. Ja Lietuva un Polija kaut ko izsitīs arī priekš Latvijas, tad ierēdņi un politiķi lepni sitīs sev uz pleca, sak, redz' kā mēs panācām, ja?