Man stāv nelietota IŽ-18 12 kalibrā, ar atsvaru un svinu laidē, optikas kronšteini - 26. Kādreiz domāju, ka būs vēlēšanās pastartēt, bet kā daudzkas dzīvē ... nesanāk. Nebiju domājis pārdot, bet ja kādam vajag vairāk, varam vienoties. Ja ir interese padodiet ziņu.
Labas dienas...censhos piedaliities sacensiibaas cik sanaak, shauju ar to pashu sitaminstrumentu, ko mediibas eju...izh 43em ar punktu...amatieris iesaaceejs:) bet apmeeram peec gada groziishanas un info kjershanas par sho pasaakumu leenam naak skaidriiba..kaa saka, nedariisi neko, neviens ar karoti mutee maaceeshanu un saprashanu neieliks...viens ir, ja tev saka kas un kaa jadara, otrs ir pasham dariit un saprast... bet labaak, ir ja abas lietas ir kopaa..:) protams,ka ierocha tuunings ir vajadziigs... ne velti liels daudzums spices shaaveeju darojas ar vienstobreneem... bet kaa jau ieprieksh mineeja, ir ari speci ar 2stobriem:) te pasham jaiekaapj shai pasaakumaa, sportisti diezgan atsauciigi ar padomiem utt...
Imant, skatos ka Jums aprīkojumā ir 32. kalibra Iž-18. Cik minos, tad pa papīru šis kalibrs lien cauri. Neliela problēma, protams, ar munīciju, bet viss ir risināms un var šaut ļoti labi.
Ir mazliet pārbūvēta Iž 18 pieejama, ja ir interese. Pastāstīšu arī par munīciju un visu pārējo. Ja nu kas, tad raksti PM.
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
01.07.2014. 09:09
Labrīt kungi!
Man tuvāk sanāk 12.07 Kuldīgā. Noteikti apmeklēšu.
P.S. Nav jau glužu tā, ka jāmācās šaut "uz mušku", taču pavingrināties noteikti vajag.
Paldies visiem, kas ieteica praktiskus padomus.
Ir mazliet pārbūvēta Iž 18 pieejama, ja ir interese. Pastāstīšu arī par munīciju un visu pārējo. Ja nu kas, tad raksti PM.
Man tuvāk sanāk 12.07 Kuldīgā. Noteikti apmeklēšu.
P.S. Nav jau glužu tā, ka jāmācās šaut "uz mušku", taču pavingrināties noteikti vajag.
Paldies visiem, kas ieteica praktiskus padomus.