Šodien vārdadienu svin Didzis, Gaidis, rītdien - Henrijs, Jete, Henriete
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Frankonia.de

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 27 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 24.07.2014. 23:53

Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
09.07.2014. 23:46
Aigar.U-Tev ir visas iespējas-Taisi vaļā veikalu,internetveikalu,frankonija pārstavniecību Latvijā. Būsi stāvus bagāts mēneša laikā. Reāli Z.B tava ņaudēšana.Tev vismaz ir bijis kaut viens uzņēmums, lai saprastu cik viegli ir izdzīvot šajās nodokļu dzirnavās.Ko Tu esi darījis Latvijas labā lai no šejienes neizbrauktu strādātgriboši jauniesi ar visām ģimenēm. Atvainojos par ne-tēmu, bet sakrājās.
Slēpts
10.07.2014. 07:10
nu izstāstīji par frankoniu, tie kas nezināja taad zin. Izstāstīji arī par SITKU. Nesaprotu, ko tu mēģini panākt atkārtojoties uz vairākām lapām?
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-04-02 13:21
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 17
Suņi: labradors
Medību trofejas: 1
10.07.2014. 09:20
Labais vai vispār šeit kāds sakarīgs mednieks kautko raksta vai Izvērtē man ilasot Jūsu komentārus tāds viedoklis palika. Man galīgi vienalga ko Jūs domājat par brendiem kurus piesaucāt vairāk tos neminu lai Jūs Kungi nestraukt . Tam medniekam kuram tas interesēs pats atradīs . Es tamdēļ Latvijas mednieku bodēs neiepērkos jo tur ir tādi paši pārdevēji ar tādiem komentiem kā Jums ( ta stobrs nav īstai lodei -ta lode nav īstam stobram -un tā tālāk bet jūs jau no tā neciešat) lai vai kā tas lai paliek kā joks pārdomām katram
Aigars
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
10.07.2014. 09:41
Aigar, ja gribi izdarīt labu darbu, tad pa soļiem, detalizēti apraksti kā, piemēram, no Frankonijas pasūtināt munīciju, tā lai viņu man atgādā :)
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2022-08-12 14:27
10.07.2014. 09:46
Par sakarīgumu runājot, Aigar pārlasi savus tekstus un sapratīsi,ka lielākais nesakars šajā tēmā esi Tu pats.Piestāj un uzraksti kaut ko lai varam saprast...,ja nevari tad labāk seko satiksmei, ka nesanāk rakstīt saskaņoto
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-04-02 13:21
Atrašanās vieta: Riga
Medību stāžs: 17
Suņi: labradors
Medību trofejas: 1
10.07.2014. 15:17
Es lasu arī citas tēmas mazliet sviests . Tur bija par 22 LR kādreiz biju arī aizrāvies uz bebriem arī tagad patīk līdz 80 m pat ļoti komfortabli . Diemžēl labākā man lode RWS ar svina galiņiem. Medīju ar Sako lodes Jums par prieku pērku FRANKONIA
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
10.07.2014. 15:22
Aigar, nekā personīga, bet tomēr pajautāšu - cik Tev bija gramatikā? Skolā tāds priekšmets taču bija, vai ne? Jeb tagad arī gramatika ir izvēles priekšmets?
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2022-01-27 10:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krimuldas pag.
Medību stāžs: no 1988g.
Aprīkojums: Iž27; Haenel Jaeger 10, 30-06; Meopta Meostar R1r 3-12x56
Suņi: KEL
Medību trofejas: 6
10.07.2014. 15:33
Aigar, nesaprotu tavu fanošanu par Frankonia? Arī lodes tur jau pamatcenā ir krietni dārgākas par cenām Hubertā. Kur vēl kad pieliek klāt sūtīšanas izmaksas. Kaut vai pēdējās ko pirku Hubertā- "Nosler 30 cal. Partition 11,7g" par 51 EU naudiņu,kamēr Frankoniā par 55 EU naudiņām. Pasaki mums santīmu kasītājiem- Kur ir tā fīča kāpēc jāpēr pa dārgāku cenu, ja tepat uz vietas var dabūt lētāk. Un nesaki, ka Hubertā (Jēkabpils) tevi kāds sūdīgi apkalpotu. Ja tā tad tu vienkārši esi neveiksminieks, vai pats īsti nesaproti ko gribi. Pie kam Hubertā gandrīz vienmēr pie šādiem pirkumiem vēl var dabūt 10% atlaidi.
Kur ir tā fīča? Kāpēc jāpērk dārgāk?
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2017-05-02 23:26
Medību trofejas: 52
10.07.2014. 21:08
Jums neapnik,vienam otru nolikt,tapec jau te neko nevar uzzinat.Ja kads kaut ko rakstija,tad vairs neraksta,jo tiek nolikti un apsmieti.Katrs var kludities,prieks ta jau ir forums,lai savas domas var iztekt.
Es tev varu atbildet, kapec ieperkas tur, kur izskatas dargak.Ne jau visiem tas ir dargak,visi grib nopelnit,tapec jau pelna ir uzlikta tada,kad pectam var atlaides dot.Salidzini,tu LV dabuj 10%,es DE dabuju 50% ne visam.Atskiriba nav jutama.Vel kapec jadoma, ka tas viss tiek sutits,nekur jau netiek minetska,ka Aigars suta.Varbut pats vai draugi atved,bet tas jau nemaksa neko,ja nebrauc speciali pakal.Ir jau vel viena lieta garantija,kurs no veikaliem LV garante par savu preci un bez lielam diskusijam saremonte,samaina vai atdot naudu,tas varetu but 0,1%.A DE ta nav,reizem samaksa dargak,ka LV,bet vismaz vinu dotaja garantija man nav jauztraucas,jo brakis var jebkur gadities.Un ka Dzintars mineja,ka LV ir tresa valsts un tiek sutitas izbraketas mantas,kuri pasuta interneta,ta nav.Tie dabuj to pasu ko tai veikala tirgo.Bet LV veikali ieperk izbraketas mantas,jo letak iepirkt un dargak pardot.Ja man LV atbild tada partija ienaca, mes nevaram neko darit,ka var veikals talak tirgot,bet ta LV notiek.Ta varetu ilgi rakstit,tapec es perku LV tadas lietas,kuras nav zel poda iemest,ja tomer vinas neies,jo LV garantija ir praktiski 0,1%.Tas viss ir no manas redzes punkta un pieredzes un katris ar savu naudu var darit ko grib,es nelienu citu makos.Es tik savu viedokli izteicu.Variet tagad nolikt,es neapvainosos,jo latviets kadam neiekodis,bet pats sevi neredz,tas ir viss trakakai.
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
10.07.2014. 23:12
Aigar, nekā personīga, bet tomēr pajautāšu - cik Tev bija gramatikā? Skolā tāds priekšmets taču bija, vai ne? Jeb tagad arī gramatika ir izvēles priekšmets?

Es takā negribu iejaukties Jūsu aizraujošajā diskusijā, bet cik atceros tad Arni Tev arī kaut kas ar to LV nebija īsti riktīgi! Kā Tu teici medīt? Gadījumā nebija "medīties" :) Pag vēl - "man ir karabīne 30-06 kalibrā" ? kas tas ir? Kur tā karabīne ir? Kalibrā ielīdusi?
Es domāju tā, ja čalis raksta no planšetes, kura neatbalsta LV vai arī vienkārši planšetei vai mob. ir ieslēgta automātiskā vārdu korekcija, tad nu nedomāju, ka vajag par to piesieties, ja teksts ir saprotams un ir kāda kļūda, bet nu filologiem jau labāk zināt!!!