Muita gan nekāda nau jāmaksā un vēl 19% Vācu PVN nomīnuso no cenas. Eiropas pase pie iegādes nav nepieciešama jāizņem policijā tikai ieroča ieveššanas atļauja
Frankonia ir bieži labi ieroču piedāvājumi komplektā ar optiku un montāžu pie viņiem tad saņem gatavu piešautu ierociPrivatpersonai eksporta atļauju neprasa arī .
Muita gan nekāda nau jāmaksā un vēl 19% Vācu PVN nomīnuso no cenas. Eiropas pase pie iegādes nav nepieciešama jāizņem policijā tikai ieroča ieveššanas atļauja
Par ko Tu runā? PVN var nomīnusot tikai ja ņem uz firmu...
Kāda Eiropas pase? Ieroča Eiropas pase, protams, nav vajadzīga, jo tāda nevar būt uz vēl nenopirktu un Latvijā nereģistrētu ieroci..
Par to pasi Dzintars raksta protams neko nevajag es sev esmu tris ierocus nopircis. PVN var nonemt visam internet veikalam ja perc uz firmu protams .Man liekas musu mednieki ir sabaiditi par grutibam
Vēl no manas pieredzes par Frankonia . Pats saskāros ar laidnes un vēlāk vītņu stobra iegādi Frankonia. Tā ka arī ieroču komplektējošo un maināmos stobrus var droši pirkt
Par ko Tu runā? PVN var nomīnusot tikai ja ņem uz firmu...
Kāda Eiropas pase? Ieroča Eiropas pase, protams, nav vajadzīga, jo tāda nevar būt uz vēl nenopirktu un Latvijā nereģistrētu ieroci..