Tas jau plus mīnus man sev sūtot katru reizi atškiras izmaksas transportam un muitai to nevar precīzi noteikt vēl arī ar Cabelas esmu ievērojis Cabelas viltību vai mārketinga triku ja no kādas apģērbu sērijas ko pasūtī kamēr viņš sūtās Cabelas jau uz meilu atsūta tai pašai apģērbu sērijai atlaides 25-40%. Es sūtot no ASV nekad neesmu precīzi varējis izkaukulēt cenu sori .... Es necenšos kādu maldināt
Ja pirkt ar paypal vai karti, tad 189 usd = 143 Eur. Ja ar pārskaitījumu, tad vēl + ~20 Eur...
+šipings + nodokļi utt.
Tici man, pērkot no Sitkas oficiālās lapas, neviens tur nečakarēsies ar "fake" invoisiem un "giftiem" :))))
Adminiem.
varbūt var ieviest komentāru skaitu ierobežojumu vienas dienas laikā.
Citādi te vien skungs to fano par Vāciju, noliekot citus, tagad fano par ASV- pie tam par lietām, ko praktiski katrs datorlietoājs zin..
Piedevām izplata NEPTIESU informāciju.- Cik pārzinu forumu- reti kurš ir pret šo interneta veikalu.
Bet viens vīrs, kam "putni galvā", raksta apzināti nepatiesu info"tomēr pirktu Cabelas lai kā te visi to nosoda"
Vispār jau interesanta publika te esam.
Edgars K. vienmēr sūdzas par Latgali, Uģis G. vienmēr uzvelkas par Krievu ieročiem, Jānis R. fano par tiem:), es regulāri uzbraucu Aigaram R:), bet nu šo jauno biedru laikam ļoti daudzi nevar paciest- ne es vienīgais.
Varbūt uztaisam aptauju - cik ir par to , lai forums turpmāk netiktu piesārņots?
Slēpts
22.07.2014. 10:26
lai jau drukā un piepasē lielos skidonus, lai nebūtu jānokavē tie :D
Nav ko cepties, kā pārstās pievērst uzmanību, tā norimsis.... :) tas tā nedaudz viss pēc uzmanības deficīta izskatās, un jo visi vairāk cepjās, jo cienījamam, labāk... :D
Tieši šādas bikses man pašlaik brauc no ASV.. Nākošnedēļ jābūt šeit.
+šipings + nodokļi utt.
Tici man, pērkot no Sitkas oficiālās lapas, neviens tur nečakarēsies ar "fake" invoisiem un "giftiem" :))))
varbūt var ieviest komentāru skaitu ierobežojumu vienas dienas laikā.
Citādi te vien skungs to fano par Vāciju, noliekot citus, tagad fano par ASV- pie tam par lietām, ko praktiski katrs datorlietoājs zin..
Piedevām izplata NEPTIESU informāciju.- Cik pārzinu forumu- reti kurš ir pret šo interneta veikalu.
Bet viens vīrs, kam "putni galvā", raksta apzināti nepatiesu info"tomēr pirktu Cabelas lai kā te visi to nosoda"
Vispār jau interesanta publika te esam.
Edgars K. vienmēr sūdzas par Latgali, Uģis G. vienmēr uzvelkas par Krievu ieročiem, Jānis R. fano par tiem:), es regulāri uzbraucu Aigaram R:), bet nu šo jauno biedru laikam ļoti daudzi nevar paciest- ne es vienīgais.
Varbūt uztaisam aptauju - cik ir par to , lai forums turpmāk netiktu piesārņots?
Nu ne gluži uzvelkos - drīzāk jau ir ko pateikt par tiem :D
Bet, ja par Tavu jautājumu, esmu tikai par to, lai tēmas netiek piedrazotas!