2000 ātrā tempā ne kurš katrs ložmetējs tur. Tas nav individuālo ieroču lauciņš. 2000 stobram vispār ir tievu magnumu (220 Swift) teritorija, tur šādi gadās.
Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
06.03.2024. 20:59
Kas tur liels ja ar kalasam resurs 2000savienu tas ganjaù ir atra tempa un tas nav sudigi,bet tas ir labs radìtajs!
Slēpts
05.03.2024. 21:19
Krievu stobri no 2014+ mums spīd tikai kā trofejas :) Par AK varu nokomentēt tikai faktu ka 1976. gada krievu ražojums 1998. gadā bija bez problēmām, toties 1996. gadā Rumānijā (vai Čehijā) ražots AK pakaļdarinājums - pilnīgs mēsls.
Slēpts
05.03.2024. 20:26
Kā viens onka stāstīja: kvalitatīvi- labi šaujamie (stobri) PSRS laikos bija līdz 1942 gadam. Pēc tam tērauda trūkuma dēļ jau ražoja no tā kas ir pieejams ( tātad ne tik kvalitatīvs). Uzplaukums sākās ap 1966-1965 gadu, bet līdz Afganistānas karam, atkal taisīja tikai lai turētu tie paši kalaši maksimums 2000 šāvienus. ( Par šito uzzināju no bijušā desantnieka, pēc 50 aptverēm kalaš vairs nestrādāja :( ) Tagad ir tas pats, diez vai stobrus kaļ no augstvērtīga metāla, sākot ar Ukrainas iebrukumu 2014 gadā
Vispār tieši militārajiem verķiem šaušanas resurss ir iespaidīgs, bet tajos ir svarīgi arī citi faktori (darbs dubļos, korozijas izturība, izturība pret kritieniem) kuru izpildei tiek upurēta precizitāte, kas militārajiem ieročiem var būt krietni zem tā ko spēj civilā karabīne, pat tad ja viss cits ar tiem ir labi.
Slēpts
01.03.2024. 16:36
Ar tiem vecajiem SKS lielākā problēma ir tajā ka pie civilajiem viņas parasti nonāk pēc armijas, kur tikušas norakstītas. Attiecīgi - var būt ar dažādu sačakarēšanas pakāpi. Man zināmā "labā" SKS ir ar labu pazīšanos dabūta ārā no arsenāla nenokauta.
Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
29.02.2024. 15:55
Stobrs vinam laikam hrometais vismaz psrs razojuma,karba legeta terauda,kvalitates zina patikams,varb ta laide serijveida variantam ir prasta ka pagale,bet ierocis ir labs un amerikaniem vins ir cieña!
https://m.ss.com/msg/lv/entert...
https://m.ss.com/msg/lv/entert...
Zilā izolene rullē :D