Īstenībā nav ētiski stāstīt cilvēkiem, ka sūds ir labs un citādāk nevar... Seviški par tehniskām lietām. Bet pus gadsimtu ir stāstīts-ieradumam liels spēks... https://ivetabuike.wordpress.c...
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
08.03.2018. 19:44
Pareģojums piepildījies:
Intars Lucjanovs
26.07.2013. 16:29
Jāni,
no Saigas uzreiz uz Sauer gribi pārlekt ?
Vot to es saprotu :))
Tikai Sauer&Sohn neko ar "garo radziņu" neražo :(
Nu tad atliek tikai SIG SAUER.. Cerams ka vismaz SIG716 ;)
Neviens Tev nepārmet , kā Tu savu naudu tērē un kā Tu saproti savu prieku . Tas nenozīmē , ka vari citiem uzbraukt , kas domā savādāk . Ja kādam patīk Ņiva , kāda Tev tur daļa , neviens Tev nespiež ar to braukt . Ja kādam patīk saiga , kāda Tev daļa , neviens Tev neliek ar viņu šaut .Cilvēki ir dažādi un izpratne par lietām dažāda . Nevajag nevienam uzspiest savu viedokli , tas nav ētiski . Cits varbūt smīkņā par Tavu džipu un Browningu , jo viņam tas viss ir daudz labāks , bet nebāž citiem pirkstus acī .
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
08.03.2018. 18:23
Tā , kā esmu mednieks parastais , medībās braucu ar Ņivu, jo laust kaut ko dārgu un baigi labu , tas ir stulbi
Redzi, es galīgi neuzskatu sevi par biezo un kur nu vēl miljonāru, bet medībās tomēr ar Ņivu jau sen nebraucu. Ja cilvēkam ir ne tikai nedaudz naudas bet arī saprāts, viņš spēj sameklēt adekātu auto. Piemēram mans L200, ko nopirku pag. rudenī maksāja ap 4k nevis 40k un man nav žēl viņu dzīt mežā un bezceļos. Browning BAR lietoju jau padsmito gadu un nedomāju, ka kopumā tas prieks sanāk baigi dārgs.
Ir viena daļa sabiedrības, kas nez kādēļ ir ar mieru paciest dajebkādas neērtības ka tik centu iepi$t. Tādi latentie mazohisti. Tipa varētu atļauties, bet neies jau tērēties. Man žēl viņu. Es arī nemetu daudu pa labi un pa kreisi, bet ja pērku kaut ko ilgākam laikam, nekad necenšos pirkt pašu lētāko. Galu galā - savam priekam tak pērku. Un gribu samaksāt un lietot ilgi un ar prieku. Izdotā summa pēc mēneša ir aizmirsusies (ja vien nav ātrais kredīts ņemts tam mērķim), bet lietošanas prieks paliek ilgam laikam.
Priekš kā es šo dzīvi dzīvoju? Priekš kā pelnu naudu? Pamatā tak priekš sevis. Protams, ir ģimene, bērni, kas prasa savu, bet tāpēc taču nevajag par sevi aizmirst!
Nez vai Saigas aizstāvji brauc ar Ņivām medībās. Protams, ka ar Ņivu var braukt, tikai ir citi ērtāki auto medībām. Tad jau par pārākumu var liecināt arī fakts, ka mednieks izvēlas gore -tex medību tērpu, nevis vatēto vamzi, ražotu tur pat kur Saiga.
Šitie argumenti man patīk ! Šitādus parasti raksta kādas preces reklamētāji , vai miljonāri . Protams , ja man naudas būtu kā spaļu , medībās brauktu ar džipu pa kādiem 40 štukiem un pofig ja šis lūst un skrāpējas mežā , nopirks jaunu .Ieročus vispār netīrītu , to manā vietā darītu kalpi . Medījumam arī nepieskartos , tos man nestu dzimtcilvēki , lai nenosmērētu dārgo gore-tex. Tā , kā esmu mednieks parastais , medībās braucu ar Ņivu , jo laust kaut ko dārgu un baigi labu , tas ir stulbi ( starp citu arī daudzi bagāti cilvēki brauc ar ņivām medībās , jo arī viņi nav tādi ēzeļi lai mesdtu naudu vējā ) un bieži valkāju tā saukto pufaiku un nekaunos par to , jo plēst pa zariem un tt. labas drēbes negribas . Man ir pofig , ko daži snobi par mani domā ! Varu atļauties nopirkt tās dārgās lupatas , bet neredzu tam jēgu . Parastā pufaikā esmu nomedījis daudz vairāk , kā lielākā daļa visos gore-texos un citos kankaros . Starp citu , vai dārgo lupatu īpašnieki ir no meža biezokņa uz muguras nesuši ārā stirnu āzi , vai sivēnu ? Savu asiņaino pufaiku pa 30 eiro pēc tam es mierīgi varu izmest , bet kā ir ar gore-tex ?
Ģirt, Par daudz ko liecina kaut vai tas fakts, ka kvēlais Saigas fans un propagandētājs tomēr pārdod savu Saigu. Šeit nav runa par pārākumu, bet kvalitāti. Gan jau no 100 Saigām var atlasīt kaut cik precīzu ieroci. Nez vai Saigas aizstāvji brauc ar Ņivām medībās. Protams, ka ar Ņivu var braukt, tikai ir citi ērtāki auto medībām. Tad jau par pārākumu var liecināt arī fakts, ka mednieks izvēlas gore -tex medību tērpu, nevis vatēto vamzi, ražotu tur pat kur Saiga.
Intars Lucjanovs
26.07.2013. 16:29
Jāni,
no Saigas uzreiz uz Sauer gribi pārlekt ?
Vot to es saprotu :))
Tikai Sauer&Sohn neko ar "garo radziņu" neražo :(
Nu tad atliek tikai SIG SAUER.. Cerams ka vismaz SIG716 ;)
Redzi, es galīgi neuzskatu sevi par biezo un kur nu vēl miljonāru, bet medībās tomēr ar Ņivu jau sen nebraucu. Ja cilvēkam ir ne tikai nedaudz naudas bet arī saprāts, viņš spēj sameklēt adekātu auto. Piemēram mans L200, ko nopirku pag. rudenī maksāja ap 4k nevis 40k un man nav žēl viņu dzīt mežā un bezceļos. Browning BAR lietoju jau padsmito gadu un nedomāju, ka kopumā tas prieks sanāk baigi dārgs.
Ir viena daļa sabiedrības, kas nez kādēļ ir ar mieru paciest dajebkādas neērtības ka tik centu iepi$t. Tādi latentie mazohisti. Tipa varētu atļauties, bet neies jau tērēties. Man žēl viņu. Es arī nemetu daudu pa labi un pa kreisi, bet ja pērku kaut ko ilgākam laikam, nekad necenšos pirkt pašu lētāko. Galu galā - savam priekam tak pērku. Un gribu samaksāt un lietot ilgi un ar prieku. Izdotā summa pēc mēneša ir aizmirsusies (ja vien nav ātrais kredīts ņemts tam mērķim), bet lietošanas prieks paliek ilgam laikam.
Priekš kā es šo dzīvi dzīvoju? Priekš kā pelnu naudu? Pamatā tak priekš sevis. Protams, ir ģimene, bērni, kas prasa savu, bet tāpēc taču nevajag par sevi aizmirst!
kā tad to nosaukt, ja uzskata sevi par pārāku nopērkot augstākas klases ieroci un norādod uz citiem par viņu intelektu un gaumi?