Ja jau reiz par to ss.ū tad paskataties kādreiz dzīvokļu cenas uz īri Rīīgā .... :( Tas ir vāks, par kkādu pritonu, kur lai apskatītu dzīvokli vispirms jāielaiž dezinfekcijas brigāde par to prasa tādus rubuļus, ka par tiem rubuļiem dažā labā miestā var veselu māju izīrēt... cilvēki dažkārt brīnās kapēc nesanāk kko notirgot... Tad nu lūdzu nevajag tādu kosmosu uzskrūvēt cenai... Tas pac stāsts par TO zaueru kuru pa 4trām štukām jau n-tos gadus tirgo... Simtu gadu kādam tādu vajag.
Esmu mājražotājs ir galdniecība,nu tad ss-ā ka paskatās par cik tirgo darbgaldus(vecus lūžņus)rodas aizdomas par pārdevēja veselības stāvokli,no Vācijas ievests lietots darba galds maksā vairāk kā identisks Latvijā nopērkams jauns ar garantijas saistībām.
Kādu neilgu laiku apakaļ biju liecinieks kā apdrošināšanas kantorī, pie blakus galdiņa čava čavam tirgoja bmw 530ī, klausījos to mākslu ar abām ausīm.
Slēpts
05.08.2014. 01:25
Mmm... Tas ir tā kā veikalā, kad pārkāpjot slieksni, uzreiz ir jājautā pēc atlaidēm?
Mūžu dzīvo, mūžu mācies!
Nez kāpēc biju iedomājies, ka kādu ir jēga traucēt tikai tad, ja man tiešām ir tik daudz līdzekļu, kā viņš prasa.Ja nav-tad jāiet strādāt.
Savukārt pie pārdošanas lēnām jāskaita līdz desmit, kad n-to reizi prasa par kaut kādu "galējo cenu"
Nu nē, zini, tā ir "malējā"
Spekulants no manis nesanāks...
...ir normāla darīšana- kaut ko pārdot vai nopirkt. protams,esmu pircis un pārdevis,bet, piecus gadus vienai pārdodamai mantai sludinājumu neesmu atkārtojis (piem.sarūsējis trīsstobru zauers) ,un par lietotām lietām neesmu maksājis "veikala plaukta" cenu.,:) šķiet ,pirmajā komentā centos skaidri un ar smaidu pateikt lietas būtību . runa ,protams, ir par medīblietu sadaļu SS-ā. , :)
Jautājums tēmas aizsācējam Bundzena kungam - kur pats mēģini notirgot savus hlamus, kad tie nojāti/apnikuši vai vnk gribi no zelta hlama atkratīties? Skaidrā prātā atteikšos ticēt, ka nekad neesat neko pārdevis...
Jā pats esmu ieverojis ka tiešām pārdot lietotu ieroci dārgāk nekā veikalā jaunu var nopirkt. Un man ar patīk izšauts tik un tik patronas, reāli var būt tas jau n-to tūkstoti nojoza.
"Vai var bez papīriem?" - te laikam jāpiedod izdomas trūkums fruktiem ar uzplečiem, kas līdzīgā stilā arī cenšas šo to "notirgot". Un tā, lai klients gadus 10 redz tikai rūtainas debesis.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies!
Nez kāpēc biju iedomājies, ka kādu ir jēga traucēt tikai tad, ja man tiešām ir tik daudz līdzekļu, kā viņš prasa.Ja nav-tad jāiet strādāt.
Savukārt pie pārdošanas lēnām jāskaita līdz desmit, kad n-to reizi prasa par kaut kādu "galējo cenu"
Nu nē, zini, tā ir "malējā"
Spekulants no manis nesanāks...