Cenas lēkā līdzi piedāvājumam. Manuprāt, pa <200 EUR gaiļu IŽ mētājās nevienam nevajadzīgs Šarlotes ielas bumbu patversmes bodē ilgstoši. SS gan retums. TOZ 34 ar tirgo - sākot no saprātīgiem 100EUR līdz 400, ko tā plinte tiešām nav vērta.
Tas ir ierocis " na ļjubiķeļa" un bāzēs toz b vai toz bm tik vien ir kā materiāls, kuru lai savestu kārtībā ,nu tādā, lai arī izskatās pēc " ļjubiķeļa"????ir jāiegulda diezgan liels darbs. Nospiediens dzelžains, apdare sūdīga. Tik vien kā rores normālas, ja paveicas. Man pašam ir Tula. 34 gada ražojums ar pastobri kā Simson un seklu gravējumu pa visu aizslēga kārbu. Šauj precīzi, no abiem stobriem.
Slēpts
27.09.2018. 00:54
Jau labu laiku ss stāv iz 54 “ar rūpnieciski hromētiem stobriem” Nez kāpēc man liekas, ka tur kaut kas nav tīrs... Tādas maz bija? Vai arī “rūpnieciski hromēts” nozīmē ka kādam čoms reiz strādājis galvanisko pārklājumu rūpnīcā?
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
27.09.2018. 11:25
Gint, runa iet par stobra arpusi tam 54 ,kas ir ss.lv
Slēpts
04.10.2018. 01:31
Man jau arī liekas, ka tas niķelis,vai hroms no ārpuses ir pēc paša 1.saimnieka specpasūtijuma rūpnīciski vai arī pie vietējiem ''džekiem''. Bise ar spožiem stobriem no ārpuses, manuprāt nav ne kas forši ... Citi pat kamuflāžas lentē bindē to pļintovku, lai tik mazāk pamanāms tiem lidojošajiem ..
protams ka dlja ljubitelja -bet es plinti ar tādu dizainu neņemtu ...