Jums abiem ir visas iespējas aizlaist līdz Aglonai un to visu izstastīt pāvestam. Ja nepalīdzēs, Jūs vismaz būsiet darījuši visu iespējamo. Mārim laikam bija 67 vieta attāla noteikšanā.
Es šogad biju pirmo reizi un teikšu godīgi, ka arī es nebiju stāvā sajūsmā. Sporta spēles tik ātri beidzās, ka 14:00 jau bija jāiet atlaisties no "noguruma" :p Individuāli pasportot vispār nesanāca. Atbraucu no "Šķībās lodes" un visas sporta aktivitātes bija beigušās. Cepure nost tam onkulim, kurš iedeva ar loku izšaut pa mērķi (vismaz kaut kāds prieciņš).
Kopumā interesanti bija (priekš pirmās reizes), bet tomēr pie organizēšanas vajadzētu piestrādāt. Nu tas tāds mans subjektīvais viedoklis :)
Uldi, man 8 vieta medību zinībās. Nevar teikt, ka sūdīga vieta, jo dalībnieku bija pietiekoši. Tas pirmkārt.
Otrkārt, es alkoholu lietoju ļoti reti. Un noteikti ne publiski. Zini kādēļ? Tādēļ, ka pietiek viens nejaušs protokols par atrašanos sabiedriskā vietā reibumā un ieročus neredzēt 2 gadus. Ja vēl sanāk kādam gudram oponentam iedot pa tauri, tad vēl jo vairāk. Un bremzītes alkohola reibumā atslābst.
Treškārt, vanaga acs epopeju nevajag tagad kustināt. Man tā arī neviens neuzrakstīja, kur un kam lai iedodu 15 latus. Kaut gan publiski biju paudis, ka tos iedošu pirmajam, kas paprasīs savam bērnam līdzfinansējumu. Paprasīs nākošgad cik tur ~~30 EUR - piedāvājums joprojām ir spēkā. Ja kas.
Ceturtkārt, man, ja to nevar redzēt sižetā, bija traumēta kreisā acs, faktiski smadzeņu satricinājums - drusku neveikls kritiens un 5 šuves. Ar visu to spēju gan zinībās 8 vietu iegūt, gan raidījumu puslīdz sarunāt. Nelielos, bet viegli tas nebija, jo galvassāpes bija neizturamas. Reāli paldies Dievam, ka D-pils apkārtnē dzīvo radi, pie kuriem varēja karstumu pārlaist un pagulēt.
Un tagad galvenais - secinājumus par zaļo pūķi es nevis pats izzīdu, bet tāda bija ģenerālā doma, kas virmoja gaisā no tiem, kuri ar zaļo pūķi todien bija nekādās attiecībās. Un, jā arī par tiesāšanu un tiesnesi, no kura esot nesis...
Negribu publiski šādas lietas klāstīt un mazgāt veļu, bet kungi - esiet taču vismaz patiesi un netēlojiet! Pasākums kā kopānsanākšanas ideja ir vajadzīgs un ļoti labi, ka tāds ir, taču zaļais pūķis un neobjektīva tiesāšana to ideju sagandē.
Bet ja nopietni, es neredzēju nevienu,kurš būtu atgūlies ēnā atpūsties no pūķa elpas. Un arī agresīvi noskaņotus cilvēkus nenācās satikt. Arni gan manīju staigājam uzvilkušos :D. Pateicoties savam sunim Astoram ieguvu daudz draugu un arī draudzenes izrādīja interesi... Bet biju atbraucis ar ģimeni. Ne velti šis esot bijis visvairāk apmeklētais festiņš. Un vienmēr būs tādi, kuriem kaut kas nepatiks.
Piedalijāmies pirmo reizi.Organizācija un atklāšanas scenārijs varēja būt labāki:sacensības praktiski beidzās 14.00,lai gan bija paredzētas līdz 16.00.Atklāšanā ieilga trofeju demonstrēšana,līdz ar to izpalika modes skate,kurai bijām gatavojušies.Salūts bija nevājš.Sacensībās piedalijos loka šaušanā-Laba disciplīna,nebiju tā izšaudijies ar loku.Īpaši alkohola lietotājus nemaniju,varbūt tādēļ,ka nedzīvoju pilsētiņā.Meža gaļa ar šņabīti gan bija garda,arī nakts tēmekļu demonstrācijas patika.Interaktīvā šautuve gan varētu ielādēt kādu labāku spēli un dot iespēju pašaut par velti.Minhauzens un Jakobīne bija lieliski.Maz bija aktivitāšu līdzjutējiem un bērniem,bet šķiet liela daļa izmantoja ūdens priekus.Visumā pasākumu vērtēju labi,paldies Vīšķu pagasta ļaudīm par darbu.
...cik esmu dzirdējis ,tad no rokās bez atbalsta turētas vītņu plintes desmit šķībās lodes provēja satikties ar mērķi Nr4 apmēram 180metru attālumā . kādi bija rezultāti.?.
Kopumā interesanti bija (priekš pirmās reizes), bet tomēr pie organizēšanas vajadzētu piestrādāt. Nu tas tāds mans subjektīvais viedoklis :)
Otrkārt, es alkoholu lietoju ļoti reti. Un noteikti ne publiski. Zini kādēļ? Tādēļ, ka pietiek viens nejaušs protokols par atrašanos sabiedriskā vietā reibumā un ieročus neredzēt 2 gadus. Ja vēl sanāk kādam gudram oponentam iedot pa tauri, tad vēl jo vairāk. Un bremzītes alkohola reibumā atslābst.
Treškārt, vanaga acs epopeju nevajag tagad kustināt. Man tā arī neviens neuzrakstīja, kur un kam lai iedodu 15 latus. Kaut gan publiski biju paudis, ka tos iedošu pirmajam, kas paprasīs savam bērnam līdzfinansējumu. Paprasīs nākošgad cik tur ~~30 EUR - piedāvājums joprojām ir spēkā. Ja kas.
Ceturtkārt, man, ja to nevar redzēt sižetā, bija traumēta kreisā acs, faktiski smadzeņu satricinājums - drusku neveikls kritiens un 5 šuves. Ar visu to spēju gan zinībās 8 vietu iegūt, gan raidījumu puslīdz sarunāt. Nelielos, bet viegli tas nebija, jo galvassāpes bija neizturamas. Reāli paldies Dievam, ka D-pils apkārtnē dzīvo radi, pie kuriem varēja karstumu pārlaist un pagulēt.
Un tagad galvenais - secinājumus par zaļo pūķi es nevis pats izzīdu, bet tāda bija ģenerālā doma, kas virmoja gaisā no tiem, kuri ar zaļo pūķi todien bija nekādās attiecībās. Un, jā arī par tiesāšanu un tiesnesi, no kura esot nesis...
Negribu publiski šādas lietas klāstīt un mazgāt veļu, bet kungi - esiet taču vismaz patiesi un netēlojiet! Pasākums kā kopānsanākšanas ideja ir vajadzīgs un ļoti labi, ka tāds ir, taču zaļais pūķis un neobjektīva tiesāšana to ideju sagandē.