Bet par tiem TOZ un IŽ upgradiem - čaļi, ko Jūs mokaties ar tiem krievu lūžņiem! Pastaigājiet pa medniekveikaliem - plaukti lūst no piedāvājuma, it īpaši no lētā gala!
Un pat nolētā gala piedāvājums jau startā ir labāks par Toziem un Ižiem!
Ir optiskie tēmekļi, kas domāti dzinējmedībām. Tie laiki, kad medīja tikai ar pīļu medībām domātām bisēm, ir pagājuši.
Bet, lai kāds arī nebūtu tēmekli, to lietot ir jāiemācās. Es vienmēr jūtos neomulīgi, ja man tuvumā stāv mednieks, kurš ieroci no seifa izņem pāris reizes gadā.
mjā, savukārt es nestāvētu blakus uz masta Indulim, kurš paļaujās uz veiksmi un pēc šāviena skatās kur trāpījusi lode, nevis zin kur trāpīs lode pirms šāviena....
Un pat nolētā gala piedāvājums jau startā ir labāks par Toziem un Ižiem!
...Jaunā gadā nemeklē jaunus.,:)
Ir optiskie tēmekļi, kas domāti dzinējmedībām. Tie laiki, kad medīja tikai ar pīļu medībām domātām bisēm, ir pagājuši.
Bet, lai kāds arī nebūtu tēmekli, to lietot ir jāiemācās. Es vienmēr jūtos neomulīgi, ja man tuvumā stāv mednieks, kurš ieroci no seifa izņem pāris reizes gadā.
Tā jau ir - kad paskatos video, kas tapuši tepat Latvijā, arī šķiet, ka ar ētikas un noteikumu zināšanām pie mums ir lielas problēmas.