Ļoti labi. Tagad nākošais jautājums - vai kādam no foruma lasītājiem ir informācija, ka kāds LMKA izdots suņu dokuments ir viltots? Konkrēti kam un kad? Ja suns vēl ir dzīvs, rakstīsim iesniegumu, kā Salmiņa kungs te raksta. :)
Ziniet Puksta k.gs, ja tā pilnīgi godīgi, neesmu ne redzējis, ne dzirdējis konkrētus gadījumus par viltotiem šķirnes medību suņu dokumentiem. Esmu tikai un vienīgi PAR ŠĶIRNES MEDĪBU SUŅIEM. Pasakiet man lūdzu kāpēc vispār būtu jāvilto dokumentus, kāda jēga tam visam? No 2013.gada vasaras mainoties valdei ir ļoti daudz atteikumu par pagaidu ciltsrakstu izsniegšanu, jo audzētāji neievēro Ciltsdarba nolikumā noteiktās prasības. Ja ir konkrēti gadījumi lūdzu iesniegums uz galda un veicam DNS testu, nevis viena tante teica.....
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
26.02.2015. 08:47
Redz man nav iespēju turēt suni, jo neuzskatu ka dzīvoklis un Rīgas centrs ir tā piemērotākā vieta. Bet man ir kaķis, kurš izmaksāja 2500eur
Man ir vai pareizak būtu teikt ar sievas svētību manā īpašumā dzīvo un dara ko grib parasts, rūnīts miskastnieks. Dzīvo un dara ko grib,......jo viņam ir "krīša" kas šo iecēlusi sveto kārtā (kas nesaprot par ko ir runa, lai palasa "Dzīvnieku aizsardzības likumu")un šī "Kkriša" ir LKF.
Ja pieķeramies medību suņiem,tad viņiem šādas "krišas" nav.
...vajag rīkoties un drastiski, nevis dirsties un rakāties pagātnē.
Arni - nezinot pagātni t.i. vēsturi nav nākotnes. Tākā naksies sakārtot pagātni un tad uz priekšu....
Žanna - LMKA tajā laikā, pat plānos nebija....
Man ir vai pareizak būtu teikt ar sievas svētību manā īpašumā dzīvo un dara ko grib parasts, rūnīts miskastnieks. Dzīvo un dara ko grib,......jo viņam ir "krīša" kas šo iecēlusi sveto kārtā (kas nesaprot par ko ir runa, lai palasa "Dzīvnieku aizsardzības likumu")un šī "Kkriša" ir LKF.
Ja pieķeramies medību suņiem,tad viņiem šādas "krišas" nav.
Arni - nezinot pagātni t.i. vēsturi nav nākotnes. Tākā naksies sakārtot pagātni un tad uz priekšu....