Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
23.02.2015. 08:17
nu tad raksti atklātu vēstuli tautai, nācijai, prokuratūrai, prezidentam, apvienotajām nācijām lai beidzot noliek pie vietas to LKF un LMKA, un lai tev kaut kādā forumā nav jācīnās ar antiņiem."
Žanna - šīs org. lēnām rok nost sevi pašas, tākā kāda jēga smērēt rokas un tērēt laiku?
Es necīnos ar Amtiņiem, bet atbildu uz uzdotajiem jautājumiem.
23.02.2015. 08:11
Kas ir meli kas nav ar to tieciet galā paši, es te runāju vienīgi par to veidu kā tā īstā patiesiba tiek meklēta, neviens adekvāts cilvēks publiskā vidē tā nedara.
Ne Es to vilku publiskā vidē.
Ja visi tik nepareizi, likumus neievēro, zagļi un sadisti un vēl ar zilām šlipsēm, nu tad raksti atklātu vēstuli tautai, nācijai, prokuratūrai, prezidentam, apvienotajām nācijām lai beidzot noliek pie vietas to LKF un LMKA, un lai tev kaut kādā forumā nav jācīnās ar antiņiem.
Tev būtu jāvēršas pie tiesībsargājušam vai kaut kādām citam org. jo Tevi piesmēja LKF suņu ciltsdarba speciālisti.....bet izskatās ,ka Tev tas patīk.
23.02.2015. 08:07
Aigar man ir video kad kino...ginekologs tēlo kovboju, kā tu domā varbūt parādam sabiedrībai((((...
Galvenajā lomā A.R.
Uz priekšu. Liec iekšā.
Rokam nost Monvīdu Šteinertu. Nelaimīgo,iepriekš "atilkņoto", jau nodzenāto ruksi plosīja Andim Salmiņam piederošie suņi.
Es biju eksperts Monvīda Šteinerta piederošajā aplokā Alūksnes novadā "Imantos". Kādam takš tas ruksis bija jāglābj?
Te nu ir viela pārdomām Monvīdam Šteinertam, nelaimīgā rukša īpašniekam, jo tieši viņš ir atbildīgs par iežogoto ruksi.
Monvīd- turpini tik sadarbību ar Salmiņa bandu, un restes Tev ir garantētas.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
23.02.2015. 00:28
Guntis Ostelis raksta:
"Ja visi tik nepareizi, likumus neievēro, zagļi un sadisti un vēl ar zilām šlipsēm, nu tad raksti atklātu vēstuli tautai, nācijai, prokuratūrai, prezidentam, apvienotajām nācijām lai beidzot noliek pie vietas to LKF un LMKA, un lai tev kaut kādā forumā nav jācīnās ar antiņiem."
+ 1 000 000
:D :D :D Kā naglai uz galvas!
"Kas ir Gunti - saldi meli Tev patīk,par problēmam suņu lietās runāt patīk,ka ir problēmas, atzīsti, bet līdz cēloņiem aizrakties, nervi netur?
Kas ir meli kas nav ar to tieciet galā paši, es te runāju vienīgi par to veidu kā tā īstā patiesiba tiek meklēta, neviens adekvāts cilvēks publiskā vidē tā nedara. Ja visi tik nepareizi, likumus neievēro, zagļi un sadisti un vēl ar zilām šlipsēm, nu tad raksti atklātu vēstuli tautai, nācijai, prokuratūrai, prezidentam, apvienotajām nācijām lai beidzot noliek pie vietas to LKF un LMKA, un lai tev kaut kādā forumā nav jācīnās ar antiņiem.
Nu gan laikam man pietiks arī.
Žanna - šīs org. lēnām rok nost sevi pašas, tākā kāda jēga smērēt rokas un tērēt laiku?
Es necīnos ar Amtiņiem, bet atbildu uz uzdotajiem jautājumiem.
Ne Es to vilku publiskā vidē.
Tev būtu jāvēršas pie tiesībsargājušam vai kaut kādām citam org. jo Tevi piesmēja LKF suņu ciltsdarba speciālisti.....bet izskatās ,ka Tev tas patīk.
Galvenajā lomā A.R.
Uz priekšu. Liec iekšā.
Rokam nost Monvīdu Šteinertu. Nelaimīgo,iepriekš "atilkņoto", jau nodzenāto ruksi plosīja Andim Salmiņam piederošie suņi.
Es biju eksperts Monvīda Šteinerta piederošajā aplokā Alūksnes novadā "Imantos". Kādam takš tas ruksis bija jāglābj?
Te nu ir viela pārdomām Monvīdam Šteinertam, nelaimīgā rukša īpašniekam, jo tieši viņš ir atbildīgs par iežogoto ruksi.
Monvīd- turpini tik sadarbību ar Salmiņa bandu, un restes Tev ir garantētas.
"Ja visi tik nepareizi, likumus neievēro, zagļi un sadisti un vēl ar zilām šlipsēm, nu tad raksti atklātu vēstuli tautai, nācijai, prokuratūrai, prezidentam, apvienotajām nācijām lai beidzot noliek pie vietas to LKF un LMKA, un lai tev kaut kādā forumā nav jācīnās ar antiņiem."
+ 1 000 000
:D :D :D Kā naglai uz galvas!
Kas ir meli kas nav ar to tieciet galā paši, es te runāju vienīgi par to veidu kā tā īstā patiesiba tiek meklēta, neviens adekvāts cilvēks publiskā vidē tā nedara. Ja visi tik nepareizi, likumus neievēro, zagļi un sadisti un vēl ar zilām šlipsēm, nu tad raksti atklātu vēstuli tautai, nācijai, prokuratūrai, prezidentam, apvienotajām nācijām lai beidzot noliek pie vietas to LKF un LMKA, un lai tev kaut kādā forumā nav jācīnās ar antiņiem.
Nu gan laikam man pietiks arī.