Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
02.03.2015. 08:56
Bet kā lai tev ticu, liec viņam kautko pretī, tas tavs Salmiņa murgs tik smuki ar dokumentiem klājas, bet ne tev par labu, rādi stāsti nevis tikai runā,
Nekas tur neklājas, Daini.
Tie nav Salmiņa radīti murgi,bet kā mani informēja pietuvinĀtas personas, bet gan viena no labākā Jelgavas advokata sacerējumi....
Visi šie murgi ir bijuši iesniegti Policijā, kur tos vienkarsi izsmēja.
šIE MURGI tika radīti sabiedrībai, tā tad tādam, kā Tu Daini, lai Tu neredzētu vai nepamenītu , kas notiek ar to LMKA.
LMKA kas funkcionēja no 2000.g.05.01. - 2010.g.16.06 ir pavisam cits, nekā tas LMKA ,kas sāka savu darbību 2010.16.06.
Darbojoties ar medību suņiem esmu sapratis, it īpasi pēdējos gados, ka LATVIJAS MEDNIEKIEM IR VAJADZĪGS SAVS LMKA.....
ESMU, LAIKAM , PĒDĒJAIS ,KURS VĒL TIC, KA M.Kalniņa veidoto LMKA, VAR VĒL R E S T A R T Ē T......
Tā gudri vīri izvēlējās šeit pmazgāt savas netīrās lietas, un nemīz šajā valstī ir vēl daudzi palikuši kas idejas vārdā strādā, pirmām kārtām iesāc ar sevi, pārējais Tev haotiskas domas galvā, uz kurām pats sev atbildi.
Ta ko jūs te cepaties ,viens otru apvainojat ,gāžat virsū visādus sūdus no pagātnes , ta kā būs tie papīri sunīšiem tā būs cik nu tur oficiāli vai neoficiāli ,bet galvenais ir japanāk lai medību vadītāji tiktu sodīti par medībās izmantotiem suņiem bez papīriem, un tīras sugas medību suņus diez vai vispā vairs ir iespējams nopirkt,bet ja kas tad arī vispār strādā labak jaukteņi,nu tas vis ir biznes ,naudas lieta un neviens lai nestāsta ka šeit mūsu korumpētā valstī būtu kutkāds patriots , un stradātu idejas vārdā....
Nekas tur neklājas, Daini.
Tie nav Salmiņa radīti murgi,bet kā mani informēja pietuvinĀtas personas, bet gan viena no labākā Jelgavas advokata sacerējumi....
Visi šie murgi ir bijuši iesniegti Policijā, kur tos vienkarsi izsmēja.
šIE MURGI tika radīti sabiedrībai, tā tad tādam, kā Tu Daini, lai Tu neredzētu vai nepamenītu , kas notiek ar to LMKA.
LMKA kas funkcionēja no 2000.g.05.01. - 2010.g.16.06 ir pavisam cits, nekā tas LMKA ,kas sāka savu darbību 2010.16.06.
Darbojoties ar medību suņiem esmu sapratis, it īpasi pēdējos gados, ka LATVIJAS MEDNIEKIEM IR VAJADZĪGS SAVS LMKA.....
ESMU, LAIKAM , PĒDĒJAIS ,KURS VĒL TIC, KA M.Kalniņa veidoto LMKA, VAR VĒL R E S T A R T Ē T......