Šodien vārdadienu svin Henrijs, Jete, Henriete, rītdien - Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pilnīga bezpriģela popularizēšana jeb sačakarējam suņu būšanu Latvijā pilnīgi?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 59 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 08.12.2016. 22:52

Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
23.01.2015. 20:43
es neatbalstu ideju sēsties mašīnā un braukt uz Dālderiem, lai nopulētu Tev snīpi!

Kā tas bija domāts ?:}
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2022-04-20 15:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
23.01.2015. 22:05
bet ikvienam, kas šo Tavu postu izlasīja ir jārodas iespaidam, ka mani un Zanes kucēni kā minimums nestrādā un kā maksimums ir ar viltotiem dokumentiem!

Es šeit, NEKAD, neapspriežu konkrētus suņus, protams izņemot man piederošus. Doma bija par to, ka jums tādi palieli klubi... pat klubu biedrība LKF.... un nav nevienas medību suņu mācību bāzes. Saproti Žanna, man te darbošanās forumā nav darbs. Starlaikos, starp saviem darbiņiem ieskatos,izsaku domu, varbūt kadreiz ātrumā sanāk saraustīti. Bet nevajag visu uztvert negatīvi.
beigtu žēloties, kasīties par tām organizācijām kurās pats ir piedalījies.

No kurienes Tev tāda doma....vai viedoklis.
Ar LMSK normālas attiecības. Nesakrita viedokļi par medību suņu kinoloģiju. Izstājos no kluba. LKF darbība nav pieņemama ne tikai man. LMKA daudz sarežģītāk. Zināju, ka nogremdēs un piesmies šo logo tādi kā Salmiņš, Bondars, Jēkabsons žēl....7 gadi ielikta darba. Nebija tas Mintauts Kalniņš nekāds zelta cilvēks, bet mēs ar viņu strādājam veidojām izstādes suņu darba pārbaudes . Strādājām ar to naudu, kas bija..... Tagad kauns skatīties kā N.Salmiņš un A.Bondars klīst pa pašvaldībam izstieptu rociņu + MSAF fondu izkrapšana, kas ir arī tava nauda Ivar.Man nekas no nulles nav jāsāk, es turpinu iesākto darbu....tikai zem Dalderu logo un Latvijas dzinējsuņu kluba logo.
Slēpts
25.01.2015. 16:49
Aigar, kaut kā pārāk bieži piemini manu vārdu, nedad neesmu teici ka man kāds kaut ko uzspieda pārot un ka bija dārgi ciltsraksti. Kārto savas attiecības bez manis ja!
Aigars
Aigars
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
27.01.2015. 07:02
Kārto savas attiecības bez manis ja!

Par ko Tu runā???
Slēpts
27.01.2015. 10:15
Par to ka tu nolikdams LKF piemini mani. Un vispār te viss ir aizgājis vienās attiecību kārtošanā. Nepatīkami lasīt kur nu vēl piedalīties diskusijā.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
27.01.2015. 10:46
Un vispār te viss ir aizgājis vienās attiecību kārtošanā. Nepatīkami lasīt kur nu vēl piedalīties diskusijā.

Starp attiecību kārtošanu un kritizēšanu ir vien neliela atšķirība.
Kritizēt vispār manuprāt var tikai tie kas kaut ko dara, vai vismaz ar savu darbu ir pierādījuši tiesības uz viedokli. Kamēr šādi indivīdi apmainās ar varbūt piparotāku kritikas un viedokļu devu viss manuprāt vēl ir OK.
Bēdīgāk, ja diskusijā (arī ar asumiņu) sāk piedalīties tēli, kuru viedoklis balstās uz viena tante teica, vai es kaut kur dzirdēju.....
Vismaz Aigara Remesa gadījumā zinu, ka tas ir cilvēks darītājs, kuram "suņu lieta" patiesi sāp. Viņa personiskās attiecības ar LMKA utt pat netaisos komentēt, tā nav mana darīšana. Bet elektroniskā ciltsgrāmata, apmācību centrs, Latvijas dzinējsuņu klubs, tas viss nebūtu bez Aigara ieguldītā darba!
Tas tā...objektivitātes labā!
Slēpts
27.01.2015. 11:20
Nevajag kritizēt vai nolikt otru, bet parādīt ar ko esi labāks par viņiem. Utis ir ne tikai svešos kažokos, bet arī savējos, bet tās jau nemana.
Aigars
Aigars
28.01.2015. 08:25
Nevajag kritizēt vai nolikt otru, bet parādīt ar ko esi labāks par viņiem.

Tik un tā nesapratu....
quotes]Utis ir ne tikai svešos kažokos, bet arī savējos, bet tās jau nemana.

Vari būt droš - nevienu netaisos "atutot" un pats sev arī šos parazītus nejūtu.
Ja par tēmu.
Nebūtu šīs tēmas, ja nebūtu Kates raksta Žurnālā "Medības" vai arī šis raksts būtu, bet ar atzīmi "stulbi"....bet nē, ir ar atzīmi "pozitīvi",un tam jau nevar nepievērst uzmanību (Ir takš mums VMD rīkojums Nr.156. kuram ACM sakarā, nav ne jēgas ne loģokas, bet medību suņu kinoloģiju čakarē ne pa jokam).
Šīs Tēmas apspriešanas laikā radās vairāki jautājumi;
1.Kurā suņinieku klubā darbojas Kate?
2.Kurā suņinieku klubā Guntis nodarbojās ar medību suņu ciltsdarbu?
3.Kas ir autors sadaļai par suņiem, pagājošā gada nogalē iznākušajai grāmatai "Medības Latvijā"?(Šeit nu totāla dezinformacija par to pasu LMKA).
4.Kāpēc Kates draudzene izveidoja, pagājušā gada sākumā, majas lapu - http://lmka.lv/ un uztur to?
Slēpts
28.01.2015. 09:00
Aigar!
Lielais paldies par to LMKA mājas lapu- biju patiesi pārsteigts to atverot- mājas lapa sāk pēc tās izskatīties:)
Un pat kontakti ir - un darboņu bildes.
Būs ņēmuši vērā TAVU kritiku, ka organizāciju nevar atrast:)
Slēpts
28.01.2015. 10:25
Aigar, ja gandrīz katrā suņu tēma nonāk pie tā, ka ar putām uz lūpām viens otru norej, nu tad pie velna, vienreiz noriebjas to visu lasīt. Tāpēc ar saku ka nevis vajag rieties, bet pastāstīt par saviem labajiem darbiem, lai cilvēki paši vērtē, kurš labs un kurš ne tik. Tāpēc arī man visu šo lasot ir izveidojusies pārliecība par dziļu iekšēju aizvainojumu, kurš lec ārā pie katras izdevības kad vari izteikties par šīm organizācijām.
Tas man arī viss kas sakāms. Šajā tēmā man komentāru vairs nebūs.