Ivar, uz cik metriem Tu piešauj eimpoint, un tas ir uz gludā, vai spicās plintes?
Slēpts
22.05.2015. 10:08
Edmund.
Vispirms man Aimpoint stāvēja uz kombinētā- tad piešāvu spico uz 70 metriem.
tagad tas stāv uz pusautomāta, esmu piešāvis +4 uz 100 metriem.
reāli gan praksē praktiski nesanāk lietot- jo ja dzinējmedībās uz klaja lauka- tad spicais ar optiku, ja mežā uz stigas parasti kombinētais ar mazo optiku. viss atkarīgs no noskaņojuma , un no tā kas līdzi uz medībām.
Un ne jau vienmēr zvēri virsū nāk:)
+4 ,tas jau mežam viņā galā ;) Ruksi no āpša būs pagrūti atšķirt...
Slēpts
22.05.2015. 21:24
Ozoliņa kungs ar laikam no tiem pūpēžiem,kas uz mastu iet ar div gaubicēm,jo nevar izšķirties,ar ko ta bliezt,ar krustu vai ar punktu,kamēr cilā un tirinās,tikmēr zvēriņi no aizmugures čupina uz kedām.....
Marek, precīzi.
Esmu pūpēdis.
Esi laimīgs?
Vispār,stājoties uz mastu,ir zināms,kur būs jāstāv, tāpēc izvēlos pie mašīnas.
Bet gan jau Jums ar pēc gadiem 30,ar būs iespēja izvēlēties, ja ti ilgi vēl pastāvēt
Ozoliņa kungs,laimīgs biju pagāšruden,kad piecu metru attālumā pienāca ķepainis...vispār ...medību vadītājs nosaka kurš ar kādu stobru kur stāvēs,nevis izvēlos pie mašīnas.....
Man arī mašīnā ir gan gludais, gan spicais :D
tikai parasti ņemu spico ... ;)
mums ir tā, ka medību vadītājs no rīta uzzina cik ir gludie un cik spicie un tad domā kur un kā un ja spico ir "par daudz" tad jāstāv ar spico "gludā" vietā, ja nav gludais ...
Tieši tā Oskar un medību vadītājs neko nenosaka .... Normālos kolektīvos visu nosaka izloze ,un nav izredzēto izņemot atsevišķus gadijumus kad trūkst mednieku un ar spiciem piesedz pļavas un flangus ... medībās visi esam vienādi ....!
jau no gurna vālē :D krusts jācentrē tiem, kam optikai viss ir slikti :)
Vispirms man Aimpoint stāvēja uz kombinētā- tad piešāvu spico uz 70 metriem.
tagad tas stāv uz pusautomāta, esmu piešāvis +4 uz 100 metriem.
reāli gan praksē praktiski nesanāk lietot- jo ja dzinējmedībās uz klaja lauka- tad spicais ar optiku, ja mežā uz stigas parasti kombinētais ar mazo optiku. viss atkarīgs no noskaņojuma , un no tā kas līdzi uz medībām.
Un ne jau vienmēr zvēri virsū nāk:)
Esmu pūpēdis.
Esi laimīgs?
Vispār,stājoties uz mastu,ir zināms,kur būs jāstāv, tāpēc izvēlos pie mašīnas.
Bet gan jau Jums ar pēc gadiem 30,ar būs iespēja izvēlēties, ja ti ilgi vēl pastāvēt
tikai parasti ņemu spico ... ;)
mums ir tā, ka medību vadītājs no rīta uzzina cik ir gludie un cik spicie un tad domā kur un kā un ja spico ir "par daudz" tad jāstāv ar spico "gludā" vietā, ja nav gludais ...
...vajadzētu beidzot palēnām sākt attapties no tā eiforijas reiboņa par vienlīdzību.,:).