Totalizatorā varētu likt likmes, vai uz nākamo pilnmēnesi būs Mareka aktivitātes vai nebūs.
Lai gan raksti paliek ar vien garāki. Varbūt grāmatai gatavojas?
Citāts no raksta:
...." Turklāt tie suņi, kas tiek nodarbināti suņu laukumos, vilku uzbrukumus piedzīvo retāk, - iespējams, tāpēc, ka ir ar izkoptākām saskarsmes prasmēm, un tās lieti noder konfliktsituācijās ar vilkiem"...
Tā lūk zviedri...māciet saviem suņiem saskarsmes prasmes,un konfliktu ar vilkiem viņiem nebūs:D
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
11.02.2017. 09:46
Pāris reizes pārlasīju garadarbu tā arī nesapratu - ko "profesors" grib pavēstīt.
Secinājums - jo vairāk rij gaļu, jo cilvēks paliek stulbāks, un Latvijas medniekiem ir tas gods būt pasaules stulbākajiem medniekiem, kuru galvenā iezīme ir vēlme rīt kļūt vēl stulbākam, nekā esi šodien.
M.Vilkin - pusgadsimtu esmu šai saulē, bet ADEKVĀTU HOMOSAPIENS..... vēl neesmu saticis......
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
11.02.2017. 12:04
M.Vilkin - pusgadsimtu esmu šai saulē, bet ADEKVĀTU HOMOSAPIENS..... vēl neesmu saticis......
Kaut kā manā komentā pazuda vārdiņš - veģetārietis....
Bija domāts - M.Vilkin - pusgadsimtu esmu šai saulē esmu pavadījis, bet ADEKVĀTU HOMOSAPIENS - VEĢETĀRIETIS..... vēl neesmu saticis......
Interesanti, KUR šis apdalītais terminātors betmenis- Mareks ir saslaucijis ka Latvijā katru gadu mednieki nošauj 800 suņus,šis fruktu gariņš ir jaizolē no sabiedrības laicīgi kamēr viņš nodara pāri tikai sev ,un sācis ķerties klāt sabiedrībai,kautgan - ja šāds raksts nonāktu pasaules laikrakstos , Latvijai kārtejais -"GODS un SLAVA".............!
Tas ir no operas par sašauto kaķi ar bultu, nostāstu līmenī daudzi tādi manīti-reāli ziņojumi pirms tam nav fiksēti.
Atrastos kāds, kurš grib kašķeties pretim, no mednieku pārstāvošās organizācijas un pieprasitu pierādījumus, un tad būtu miers.A tagad cep rakstus augšā no sava skatpunkta. Demokrātija tak stiepjams jēdziens .
Nevienam nav liegts publicēt savus "gara darbus" un viedokli, ja vien tas neaizskar kāda indivīda,
vai indivīdu grupas, cieņu un godu. Šeit šī robeža ir pārkāpta, kaut arī, traks jau nezin, ka viņš ir traks.
Viņš tikai ir pārliecināts par savu ''viedo'' taisnību.
Tagad varam tikai pašūmēties, varam pa muti piesolīt....
Bet,
tad, kad zem viņa rakstiem, blakus uzvārdam, parādīsies - Mg.sc., vai Dr.sc., vai kas tamlīdzīgs ,
tad gan, sāksim raudāt gaužas asaras.
Tas vairs nebūs ''īpatnējs viedoklis'', bet gan Eksperta viedoklis!
Pietiek šādu "eksperta" viedokli, uz kādas starptautiski atzītas organizācijas blankas uzdrukāt, un uz Briseli aizbliezt.
Tad varēsim pierādīt, - kad un kāpēc esam dzimuši.
Ja vien vispār kāds kaut ko prasīs.
Lai gan raksti paliek ar vien garāki. Varbūt grāmatai gatavojas?
...." Turklāt tie suņi, kas tiek nodarbināti suņu laukumos, vilku uzbrukumus piedzīvo retāk, - iespējams, tāpēc, ka ir ar izkoptākām saskarsmes prasmēm, un tās lieti noder konfliktsituācijās ar vilkiem"...
Tā lūk zviedri...māciet saviem suņiem saskarsmes prasmes,un konfliktu ar vilkiem viņiem nebūs:D
Kaut kā manā komentā pazuda vārdiņš - veģetārietis....
Bija domāts - M.Vilkin - pusgadsimtu esmu šai saulē esmu pavadījis, bet ADEKVĀTU HOMOSAPIENS - VEĢETĀRIETIS..... vēl neesmu saticis......
Atrastos kāds, kurš grib kašķeties pretim, no mednieku pārstāvošās organizācijas un pieprasitu pierādījumus, un tad būtu miers.A tagad cep rakstus augšā no sava skatpunkta. Demokrātija tak stiepjams jēdziens .
vai indivīdu grupas, cieņu un godu. Šeit šī robeža ir pārkāpta, kaut arī, traks jau nezin, ka viņš ir traks.
Viņš tikai ir pārliecināts par savu ''viedo'' taisnību.
Tagad varam tikai pašūmēties, varam pa muti piesolīt....
Bet,
tad, kad zem viņa rakstiem, blakus uzvārdam, parādīsies - Mg.sc., vai Dr.sc., vai kas tamlīdzīgs ,
tad gan, sāksim raudāt gaužas asaras.
Tas vairs nebūs ''īpatnējs viedoklis'', bet gan Eksperta viedoklis!
Pietiek šādu "eksperta" viedokli, uz kādas starptautiski atzītas organizācijas blankas uzdrukāt, un uz Briseli aizbliezt.
Tad varēsim pierādīt, - kad un kāpēc esam dzimuši.
Ja vien vispār kāds kaut ko prasīs.