Vītnes uzgriešana skaitās pārbūve, kuru var veikt tikai licencētā ieroču remonta darbnīcā. Klusinātājs būs policijā reģistrējama prece ar numuriem. Tā pa labi pa kreisi te nekas nenotiksies.
Vītnes uzgriešana skaitās pārbūve, vai arī to drīkst veikt neko nesaskaņojot?
Tepat arī varam padalīties ar interneta veikaliem, kuri piedāvā labus/atbilstošas cenas klusinātājus.
Slēpts
19.03.2015. 15:45
Ja rītdien apsolīs izrakstīt jaunu ieroča iegādes atļauju- tad būs jāskatās pēc tāda kam vītne galā...
Piekrītu Ģirtam! Oļega scenārijā vinīgais būs apmierināts pats Oļegs un varbūt nedaudz zemnieks, ja tas nenotiks katru vakaru, kad viņš slīdēs miegā pēc garas un smagas darba dienas:)))
Slēpts
17.03.2015. 19:57
ta nav tik kluss tas klusinātājs, skaņu noņem daudz, bet ne tik daudz, lai cūkas brīvi rītu tālāk - muks tāpat
Secinājums ar klusinātāju,,, zemnieks guļ ,lielā trokšņa nav ,cūkas pamūk tālak un ēd , vēl otrs variants ,pazīstot mūsu zemniekus un cik ātri cūkas visu apgūst un labi atceras,- zemnieks guļ trokšņa nav kas pierādītu ka lauks tiek sargāts un cūkas medītas, cūkas pēc plukšķa paskrien kur biezāka un garāka labība ,un ēd tālāk nost zemniekam lauku (no rīta paveras aina ,jauns pleķis novālēts):))))DDD
Es par klusinātajiem LV. Es redzu tikai plusus. Piemēram,sēžu kviešu laukā,blakus zemnieka mājai.Iznāk pērno bariņš.Sagaidu šāvienam labu atālumu un šauju. Rezūltāts(ka parasti),pērnais zemē,pārējie uzreiz mežā. Zemniekam visā māja sadegās uguns. Lauka otrajā pusē rāpjas no trepes kolēģis,jo viņš saka,ka vairs nav jēgas sēdet,jo no mana šāviena viss lauks norībēja.
Scenārijs ar klusinātāju. Zemnieks guļ tālāk(ka nekā pūlkstens 22,30),pēc šāviena pērnie lāga neko nesaprata un pamūk dziļāk labības laukā iekšā.Dodot iespēju kolēģim veiksmīgi turpināt medības,vai ari pašam.
Bet ja domā,ka palielināsies malumedības,es šaubos!
Tepat arī varam padalīties ar interneta veikaliem, kuri piedāvā labus/atbilstošas cenas klusinātājus.
Scenārijs ar klusinātāju. Zemnieks guļ tālāk(ka nekā pūlkstens 22,30),pēc šāviena pērnie lāga neko nesaprata un pamūk dziļāk labības laukā iekšā.Dodot iespēju kolēģim veiksmīgi turpināt medības,vai ari pašam.
Bet ja domā,ka palielināsies malumedības,es šaubos!