Man uz 30-06 ir uzlikts A-tec Hertz 150 nekada vaina izsavis esmu kadas 100 x sūdzeties nevar. Tagad otrai karabīnei 6,5x55 ir uzlikts Artemīdas Vmac-v12 salīdzinoši ar 30-06 ir vel labāk,bet tas klusinatajs ir garš un pasmags.
Slēpts
28.04.2016. 12:38
Man ir HAUSKEN Hunter JM224 Magnum šāds. Klusina labi, viegli izjaucas, viegls. Atsitiens palicis kā masenei. Izšāvis esmu reizes 30. Lielu daļu šautuvē. Kā mīnusu varu teikt, ka ejot pa krūmiem, ja kkur piesitas, tad diezgan skan. Savādāk esmu ļoti apmierināts.
Jāni, stobra gala vītnes aizsargs klusinātājam nāk līdz, vai tas jāgādā atsevisķi?
Slēpts
28.04.2016. 14:08
Iepakojumā tādas lietas nav. Kad pirku plinti purnavene, tad pie vītnes uzgriešanas man iedeva līdzi plastmasas aizsargu. It kā hubertā veicot šo pakalpojumu ar to laikam var.
Slēpts
28.04.2016. 18:04
Veel stulbaakais, ka peerkot hausken hubertaa kaa baigo ekstru piedaavaa papildus iegaadaaties atskruuveejamo alumiinija atsleegas galvu. Cipars bija nezheeliigi neadekvaats. Toreiz automaatiski panjeemu, tagad principa peec nepirktu.
...principā- skrūvētu ar plaķenēm un roratslēgu.,:)))
Slēpts
29.04.2016. 11:03
Nee. Tur nav nekaadas kosmiskaas tehnologijas, kas maksaatu 18eur. VIenk'arshs paliels liels uzgrieznis, kuru var ielikt takshkjinaamajaa atsleegaa un atskruuveet klusinaataaju.
Esmu pamanijis, ka ir pieejami dažādi neoprēna pārvalki klusinātājiem, kuri varētu novērt pieminēto džinksēšanas problēmu.
atslēgu? domā turēs?