Lūdzu padalieties ar info, kur griež vītnes klusinātājiem, daļu esmu apzvanījis - pāris domā, bet vairums sūta tālāk. Ierocis Heym SR30, stobra/kārbas daļas(nedalās) diametrs 57.2mm platākajā vietā. Būšu ļoti pateicīgs par visiem ieteikumiem:)
Jautājumam ir jāskan nedaudz savādāk - kur var uzgriezt vītni nesačakarējot stobru?
Tas, ka kāds galdnieks kādam ar "ļerku" vai vecu krievu virpu kādam kaut ko ir uzgriezis vēl nenozīmē, ka uzgriezts ir normāli!!!
Slēpts
16.06.2016. 10:16
vītnei jāatbilst izmēriem un jābūt koncentriskai stobra kanālam un bez sačakarēta stobra kanāla ;) ja galdnieks to var panākt ar kaut vai vīli, tad karogs rokās :D
Uzsvars uz JA un VAR PANĀKT... :D
Problēma jau ir tur, ka karogs rokā ir vienmēr, neatkarīgi no VAR vai NEVAR!!!
Slēpts
16.06.2016. 10:58
Nu tak pastāstiet kur tiešām var! Un par vietām kur nevar - arī. Ir pāris atsauksmes šajā tēmā, bet izstieptas vairāku gadu garumā. Varbūt tur jau sen cita aparatūra, meistars nomiris utt. Tāpat interesantas būtu detaļas - stobru skrūvē ārā/neskrūvē, aizsarggredzenu ar uztaisa/nē vai prasa par to zelta vērtību?
Zini kaa... ja gribi labi, tad samaksaa vai arii dari to tur kur var paprasiit atbildiibu.. tie laiki, kad Fedja pa polshu visu izdariija ljoti labi ir beigushies. Man uzgrieza pirnavenee. Dra arii huberta. Par abaam vietaam esmu dzirdeejis gan labas, gan sliktas atsauksmes.
Stobrs kā jau kārtīgam vecim ....! :) protams joks :)
Uzzvani rīt, varbūt varu ko ieteikt.
Tas, ka kāds galdnieks kādam ar "ļerku" vai vecu krievu virpu kādam kaut ko ir uzgriezis vēl nenozīmē, ka uzgriezts ir normāli!!!
Uzsvars uz JA un VAR PANĀKT... :D
Problēma jau ir tur, ka karogs rokā ir vienmēr, neatkarīgi no VAR vai NEVAR!!!