...pusautomātam klusinātāja lietošanas galvenā neērtība-apkvēpst aizlēgs,sekojoši sarežğītāks un ilgāks tīrīšanas process. Pārlādēšanas momentam galvenais traucējošais faktors ir gāzu spiediens stobra kanālā patronas iebīdīšanas momentā. (Pietrūkst atsperes spēks. )Izvēloties attiecīgi lielāka tilpuma klusinātāju pārlādēšanas problēma zūd. Pastāv variants arī palienāt pārlādēšanas mehānisma efektivitāti.(vairāk atgāzes,spēcīgāka atspere). Tādas izdarības gan prasa kvalificēta ieroču meistara pieeju. Vēl šaujot ar un bez klusinātāja pusautomātam mēdz būtiski (100metros 20-30cm mainīties trāpījuma vieta) .protams ,individuāli katram ierocim un munīcijai. Ja ir runa par braunu ar boss sistēmas vītni -ļoti specifiska ,collu vītne,collu diametrs. PM varētu būt pieejams klusinātājs braunam. Zinu ,ka klients bija pasūtījis,bet pārdomāja.
Aivar, paldies. Teorijā, ja man ir optika ar ballistisko torni (Z6i BT), vajadzētu varēt piešaut gan ar, gan bez bunduļa. Horizontālē it kā nevajadzētu mainīties trāpījuma vietai, vai arī būs jāeksperimentē ar klikiem. Kā realitātē būs - protams, Dievs vien zina. Bet doma tāda, ka medībās tomēr sanāk šaut ne jau veseliem cinkiem un tā dziļā tīrīšana puslīdz būtu pieciešama reizi sezonā. Par 90% esmu noskaņots, ka ņemšu, pēc tam padalīšos ar iespaidiem :)
Slēpts
22.07.2016. 01:11
Arni tur jau tie suudi, ka mainās arī horizontālē. Man aizgāja uz augšu. 7cm un uz vieniem.
Vai ir kādam ieteikumi, kā tīrīt šo ierīci?
Paldies.
Mājas apstākļos ir kāds risinājums?
Tur svariiga jauda, lai nav par maz.