Labāk lieku reizi ar Lielo burtu , nekā izrādīt necieņu ar mazo...
Būtu labāk priecājušies, ka ir vieta kur apmainīties ar viedokļiem.
Un kā jau teicu - ja nepatīk te būt- neviens jau netiek pieturēts.
Savā laikā bija nikns portāla kritiķis A. Anspoka kungs- kas aicināja doties uz citu forumu.
Nu un kas ar to ir noticis?- portālu pārpirka viens medīblietu veikals un par to vairāk neliekas ne zinis..
Kamēr entuziasti nepatīra- visu lauku ir "pied...sts" ar spamu no ārpasaules.
Viri tur gan spriež labas lietas- bet spameru dēl tur tiešam ir galīgi neforši..
Smieklīga ir dažu subjektu, teiksim apspraustā domāšana.
Ja cilvēkam nav skaidrs, ka viņa idejas un ierosinājumus, pa lielam, lēmējvara un izpildvara ņems vērā caur nevalstiskām organizācijām, kurā apvienojušies vairāki nozares dalībnieki, tad, diemžēl jāturpina rakstīt primitīvus tekstus
Ir tādas bises kur patromas pārlādē mehāniski no aptveres, kas ir līdzīga pusautomātām, tās tad arī sauc par pumpja sistēmas bisēm un tādām nav ierobežojuma uz patronu skaitu. Laikam tāds sakars.
lai pīļu medībās pusautomātam varētu aptverē lādēt vairāk par 2 patronām!
j) pusautomātiskus šaujamieročus, kuru patrontelpas un magazīnas (patronu padošanas mehānisma) kopējā ietilpība ir lielāka par trim patronām, izņemot meža cūku, lapsu un jenotsuņu medības
No likuma viedoķļa var vismaz 3 patronas, bet ja gribas vairāk tad pumpis.
Tās ir tās līdzības kuras saskatu es. Es arī gribu šādus tādus medību likuma savādākus traktējumu, bet jādzīvo ar tādu likumu kāds ir.
Būtu labāk priecājušies, ka ir vieta kur apmainīties ar viedokļiem.
Un kā jau teicu - ja nepatīk te būt- neviens jau netiek pieturēts.
Savā laikā bija nikns portāla kritiķis A. Anspoka kungs- kas aicināja doties uz citu forumu.
Nu un kas ar to ir noticis?- portālu pārpirka viens medīblietu veikals un par to vairāk neliekas ne zinis..
Kamēr entuziasti nepatīra- visu lauku ir "pied...sts" ar spamu no ārpasaules.
Viri tur gan spriež labas lietas- bet spameru dēl tur tiešam ir galīgi neforši..
Ja cilvēkam nav skaidrs, ka viņa idejas un ierosinājumus, pa lielam, lēmējvara un izpildvara ņems vērā caur nevalstiskām organizācijām, kurā apvienojušies vairāki nozares dalībnieki, tad, diemžēl jāturpina rakstīt primitīvus tekstus
No likuma viedoķļa var vismaz 3 patronas, bet ja gribas vairāk tad pumpis.
Tās ir tās līdzības kuras saskatu es. Es arī gribu šādus tādus medību likuma savādākus traktējumu, bet jādzīvo ar tādu likumu kāds ir.