5 mēnešos macījam pa asins pēdu ar pirmo uz reiz atrada,vienīgi tā riešana mums nejiet galā.
Dzinējmedībās 7 mēnešos gāja pa pēdu riedams un smuki.
Alās 1 gadīgu ielaidu un smuki aprēja 2 h.Nekoda bebram.
Igor tikai nestasteidz,sunis dabūs iekšās un vis.
Taksis man točna neder man nepatīk kā viņš izskatās, ļoti pasīvs suns,taksis nav tik agresīvs,beži nenoved lietu līdz galam,Taksis neizturēs lielu slodzi!!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
06.04.2015. 08:57
Vispār jagdterjeri ir paklausīgi un labi apmācāmi suņi, kā jau visi vācieši, viņiem Ordnungs jau ir asinīs :)
Bet nu apmācīt gan vajag. Suns strādā pa visu, kas kustas un meklē visu, kas vairs nekustas ;) Alās strādā ļoti labi.Medību azarts ir ļoti izteikts, parasti sāk strādāt ļoti agri. Mūsdienu jagdterjers vairs nav nekāds širmoviks, bet normāls suns, ar kuru var ne tikai medīt, bet arī dzīvot. Man par šo suni ir vislabākās atsauksmes. Protams, ja suns ir nācis no normāliem vecākiem un ir pienācīgi audzināts.
Dzinējmedībās 7 mēnešos gāja pa pēdu riedams un smuki.
Alās 1 gadīgu ielaidu un smuki aprēja 2 h.Nekoda bebram.
Igor tikai nestasteidz,sunis dabūs iekšās un vis.
Bet nu apmācīt gan vajag. Suns strādā pa visu, kas kustas un meklē visu, kas vairs nekustas ;) Alās strādā ļoti labi.Medību azarts ir ļoti izteikts, parasti sāk strādāt ļoti agri. Mūsdienu jagdterjers vairs nav nekāds širmoviks, bet normāls suns, ar kuru var ne tikai medīt, bet arī dzīvot. Man par šo suni ir vislabākās atsauksmes. Protams, ja suns ir nācis no normāliem vecākiem un ir pienācīgi audzināts.