Vecais labais teiciens-katrs, politkorekti laikam jāsaka-ebrejs savu preci slavē, lai gan Burris optikas lietotāji sapņo par swaro. Kvalitāte maksā diezgan dārgi. Tajā jukonā esmu paskatījies un salīdzinājis ar savu Armasight, nu nevaru neko labu par jukonu pateikt. Cita lieta, ka arma maksā kā jukons reiz pieci :( Un nebrauciet virsū sēļiem, būs kā tiem bruņiniekiem, par kuriem Dzintars rakstīja:)
Atšķirība ir būtiska-pilnīgi vienādos apstākļos es ar savējo tajos 100 m bez piegaismošanas varēju iepētīt rukšus, atšķirt kuilēnu no cūciņas (pagājšgadniekus), nemaz nerunājot par to, ka varēju izšaut, ar jukonu bez piegaismošanas pat saprast nevarēja, kas tur ganās.....
nevajag salīdzināt divas dažādas lietas digitālā ierīce darbojas paviam savādāk nekā nakts optika. aptuveni tas pats kā mobīlo telefonu salīdzināt ar rāciju.
Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
16.06.2015. 12:50
Andi būtu pēc desām braucis nevis komentārus rakstījis :D
Slēpts
16.06.2015. 17:14
Andis varētu pēc desām nedoties, ... viņam taisnība.... Darbības principā kopējais vienojošais ir ka abas iekārtas uztver fotonus ( tas tā ja salīdzina rāciju un mobilo telefonu abas iekārtas izmanto radio viļņus) pēc tam ar tiem katra rīkojas savādāk. Tas tā .... vispārējai izglītošanai.
Kuru iesakiet pirkt, Yukon 6.5x50L vai yukon 4.6x42L?
Slēpts
16.06.2015. 18:29
Es pirktu 6,5x50. Palielinājums nekad nevar būt par lielu.
Slēpts
16.06.2015. 18:41
tam armasaitam digitālajam jau tāds pats princips, kā šim jukonam, tik ekrānam drusku lielāka izšķirtspēja un palielinājums 10x un tas kopā varētu arī dot labāku rezultātu. Jautājums cik tas ir svarīgi?
It kā jau lētāko, jo tad paliks pāri vairāk naudas neredzamajam piegaismotājam.