Ivar, aizmirsu piebilst. Par cik tu noteikti vēlēsies šo naudiņu noziedot mūsu kolektīvam par laipnu uzņēmšanu mēs protams neatteiksimies un varbūt pat drīkstēsi atbraukt atkal:).
Slēpts
28.01.2016. 12:32
Gunti- nu redz jau tuvāk patiesībai- gluži vienalga Jums nav.
Un ja tā izdarītu kāds no Jūsu kolektīva biedriem, kad kredīts jāmaksā?, vai gribas nakts optiku tā, ka acīs cērtas :):)
Izmetīsiet no kluba, veiksiet pārrunas?
Cik sapratu, daudzi kolektīvi , lai no šādām situācijām izvairītos arī pieņem lēmumu par ieteikumu, ko kolektīva biedram darīt ar 100 eur.
Un kas tur slikts, ka nākamajā sezonā dalības maksa būs zemāka, vai papildus būs kādi citi kolektīvie labumi?
Es piemēram piedāvāju , ka katrs var vienu 100nieku var sev paturēt- bet pārējos kasē- bet tāds ieteikums neguva atsaucību.
Slēpts
28.01.2016. 12:50
Ivar, tu par to ziedojumu runā! Protams neviens viņu tev neviens neprasīs. bet par cik tu esi piekritājs ka klubam pienākas tā naudiņa, tad noteikti tu pats gribēsi viņu maksāt. Tādad mēs viņu varēsim pieņemt tikai kā ziedojumu, jo mums nav tāda obligātā maksājuma, bet ja nē nē, būs tev jauniem zābakiem.
Gunti,atkal konteksts-biju domājis par Ivara teikto,resp.,ka gadās visādi un neba tūlīt skaidrošanās vai pat kāršana pie lielā zvana.
Slēpts
28.01.2016. 12:57
Viss kārtībā Māri, nesapratu tavu domu.
Slēpts
28.01.2016. 13:14
Vispār jau rukšiem "neACM" zonā, laikam paveicās, vismaz Jelgavas un Dobeles pusē no sniega ne miņas...
Citādi uz sniega redzamība jau nu bija dikti laba.
Slēpts
28.01.2016. 14:19
aha piecās dienās sniegs pazudis
Slēpts
28.01.2016. 14:33
Kādās piecās?- praktiski pa diennakti- nakts no otrdienas uz trešdienu vēl viss bija ok- pa lauku pa sniegu braucu bez problēmām- a šodien sniega vairāk nav.
Slēpts
28.01.2016. 16:22
es skaitu no dienas, kad sāka līt/kust, tas ir no svētdienas sākās pavasaris :D
Slēpts
28.01.2016. 17:26
Jā kolektīvās medībās saskaita cik cūku nomedīts par katru ceineris, sadala uz galvām un naudiņa uz kluba kasi
A kur ir atšķirība? Cits uz dzinējmedībām neiet- tātad nemaksā arī to izdalīto ceineri.Tātad nepapildina kasi kā tie kas medībās.Iznākums - dzīvo uz citu rēķina! :D
Te teica ka dzinējmedībās kopējā kase-gaides medībās paša kabatā.Tad parādi cik būs tādi kas ies dzinējmedībās visu dienu pa tukšo ja vakarā ir iespēja ka var dabūt 100 eirīšus?
Izskatās ka kāds bija iedomājies taisīt naudu uz cūku čožām,bet kolektīvs ir lēmis savādāk un nabadziņš jūtas apvainots.Tas ir gadījums ko arī tā ES gribēja panākt,nenovīdīgie mantrauši izšaus visu pēc kārtas - sākot ar sivēnmātēm,kur garantija uz 100eiro ir 100%.Un pēc tam varbūt sivēnus,kur ir 50 pret 50 ka dabūs to naudu.
Pluss pie tam pateicoties tam ka esi kolektīvā Tev ir kur medīt.
Tas ir mans viedoklis par to ES naudu.Ne velti saka gribi ar radiem sakašķēties-aizdod naudu!
Un ja tā izdarītu kāds no Jūsu kolektīva biedriem, kad kredīts jāmaksā?, vai gribas nakts optiku tā, ka acīs cērtas :):)
Izmetīsiet no kluba, veiksiet pārrunas?
Cik sapratu, daudzi kolektīvi , lai no šādām situācijām izvairītos arī pieņem lēmumu par ieteikumu, ko kolektīva biedram darīt ar 100 eur.
Un kas tur slikts, ka nākamajā sezonā dalības maksa būs zemāka, vai papildus būs kādi citi kolektīvie labumi?
Es piemēram piedāvāju , ka katrs var vienu 100nieku var sev paturēt- bet pārējos kasē- bet tāds ieteikums neguva atsaucību.
Citādi uz sniega redzamība jau nu bija dikti laba.
A kur ir atšķirība? Cits uz dzinējmedībām neiet- tātad nemaksā arī to izdalīto ceineri.Tātad nepapildina kasi kā tie kas medībās.Iznākums - dzīvo uz citu rēķina! :D
Te teica ka dzinējmedībās kopējā kase-gaides medībās paša kabatā.Tad parādi cik būs tādi kas ies dzinējmedībās visu dienu pa tukšo ja vakarā ir iespēja ka var dabūt 100 eirīšus?
Izskatās ka kāds bija iedomājies taisīt naudu uz cūku čožām,bet kolektīvs ir lēmis savādāk un nabadziņš jūtas apvainots.Tas ir gadījums ko arī tā ES gribēja panākt,nenovīdīgie mantrauši izšaus visu pēc kārtas - sākot ar sivēnmātēm,kur garantija uz 100eiro ir 100%.Un pēc tam varbūt sivēnus,kur ir 50 pret 50 ka dabūs to naudu.
Pluss pie tam pateicoties tam ka esi kolektīvā Tev ir kur medīt.
Tas ir mans viedoklis par to ES naudu.Ne velti saka gribi ar radiem sakašķēties-aizdod naudu!