Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Par katru nomedīto sieviešu kārtas meža cūku – 100 eiro

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 61 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 02.12.2016. 15:23

Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2020-07-31 21:42
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: vairākas
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: kas tos var izskaitīt
Aprīkojums: 6 pusautomāti un vēl šis tas.
Suņi: foksterjers
Medību trofejas: 62
23.11.2015. 22:10
Kauns ir par situaciju.kada ir izveidota.katrs velk deķi uz savu pusi.katrs cinas visadiem lidzekļiem-semināriem .dezinfikācijām un visadi citadi imitējot nenormalu darbu dažādiem lidzekļiem izdimdināt sev naudu vai noturet stavokli ieņemamaja amata.. a cukas .kur vel nav izsprāgušas aug griezdamās..un labi ka lielaka daļa zeme ir daņiem.zviedriem un citiem citzemju švandrakiem tie jau nebļauj.a vietejais iedzivotajs.kas nopludināts vai aprakts un paceļ balsi ir muļķis .stulbs un rr ar vel zils.
Aivis
Pēdējo reizi manīts 2017-07-16 10:52
Lietotāja statuss: Lietotājs
23.11.2015. 22:13
Pie maniem kaimiņiem viss ok, pagājušo nedēļ ienāca krava skābbarības, šodien bietes. Tomēr ne rajonu, ne pilsētu neminēšu, tikai to kad apmēram pa vidu, lai nau tā ka "sīkpirdis" sūdzas, pasarg dievs ka nedabon vel aizvākt āra glabātuvi. Vakar brālēns ara pa nakti, uzreiz no muguras bija 28- 32 kultivētāji tāds daudzums jo nestāv uz ietas kad skaita.
Dzintars
Dzintars
23.11.2015. 22:17
Tas tak normali.un aiz viņiem.kad uzdigskas zaļš.perspektīvi brieži ap 50..
Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2023-10-20 21:07
Mednieku organizācija: pagaidām 3
Atrašanās vieta: Zemgale un Kurzeme
Medību stāžs: nemulsināsim citus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
23.11.2015. 22:21
Dzintar-ja citi dzīvo pasakās , tad izliekas ka Tu šausmenēs :) Bišķi centīšos tavas bažas kliedēt .Vispirms Saliņa stāsts -viņš jau ar cūkām pats tiek galā .Viņam vienkārši skauž ka citiem cūku vairāk .Kā viņš pats ir izteicies -vīriem , kas atbraukuši slēgt līgumu paprasījis cik tur desmitiem tūkstošu latu , ka tagad bliež pats un jo vairāk pupu jo labāk .Otra tava sāpe -protams ir vietas , kur cūkas izdara lielus postījumus un ir kūtri medību kolektīvi .Te tas jautājums jārisina caur atiecīgoVMD un pašvaldības komisiju .Gan jau pie kāda kopsaucēja nonāks .Parasti jau katrs normāls kolektīvs uztur tādu cūku skaitu ,kamēr var būt normāls balans starp pašu gribēšanu un zemnieku intresēm.Lielus mēslus šajā procesā sataisīja piebarošanas likums , jo paēdusi cūka mazāku postu izdarīs .Es pats esmu zemnieks un cūkas paposta arī manus laukus ,bet tas jau ir cits stāst un es to uztveru ar prieku -vismaz ir dzīvība (protams kādu arī sodu).
Aivis
Pēdējo reizi manīts 2017-07-16 10:52
Lietotāja statuss: Lietotājs
23.11.2015. 22:24
nē to tik daudz nav, bet lēnām vairojas:-) ,
Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2025-06-07 21:17
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
23.11.2015. 22:45
Nu, re, pamazām viss tiek salikts pa plauktiem.
Dzintars
Dzintars
23.11.2015. 22:46
Komisijās lai dimdina naudu un bikses delde tās izveidotājs. Vmd jau daudz ir atrisinajis.daudz mednieki vairs nemedi ceļu tuvuma...es ar jenotus vairs nešauju..vieglāk. drošāk ķert ar cilpām.cukas ar ne .man nav kur gaļu likt un tas bantes ar nav tik daudz.
Bet tas stavoklis daudzviet ir diezgan traģisks.visu ko var. ir aprakušas cūkas un visu ko var ir nopludinajuši bebri..var jau but .ka tas normali.ka kuiļi gonko 30- 40 bara.. un rokas pa pļavam dienas laika.
Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2023-10-20 21:07
Mednieku organizācija: pagaidām 3
Atrašanās vieta: Zemgale un Kurzeme
Medību stāžs: nemulsināsim citus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
23.11.2015. 23:06
Bebrs Mums jau skaitās ekskluzīva prece .Nu Mēs vienā kolektīvā (Es esmu trijās vietās )normāli sadzīvojam ar visiem apkārtējiem , kur centrālais bars bija ap 70 cūku .Tagad tas bars saškīdis mazākos baros (vilki uzradušies) .Ja normāli zemnieki apkārt un kolēktīvs jēdzigs (galvenais vadītājs) visu var sakārtot .
Dzintars
Dzintars
23.11.2015. 23:16
Da man pa lielam ar ir pie kājas.visas jusu problemas.esmu pielagojies visiem laikiem un valdibam.kad piedzimu galda bij aļņa gaļa un lasis. Kad kristija tas pats. .i kad nomiršu tā būs..puika parūpēsies..
Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2025-06-07 21:17
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
24.11.2015. 00:01
esmu pielagojies visiem laikiem un valdibam----------------Šitais labs, tāda laikam ir tā latvieša daba. Žēl!