Skatos 5 gadus veca tēma par Vortex optikām, varbūt kādam ir kādi jauni komentāri. Konkrēti interesētu viedoklis par Crossfire II Hog Hunter 3x-12x56. Saprotams, ka nekādus brōnumus no optikas par šādu cenu nevar gaidīt, bet varbūt ir kādas reālas atsauksmes. USA portālos jau šo nu dikti slavē..
Nesen viena Vortex Viper 6-24x50 tika atgādāta ar lūgumu nosūtīt uz remontu tepat Eiropā, ne pa garantiju pie ražotāja, jo bija salūzis paralaksa regulators. Kad papētijām stiklus, tad iestājās šoks, kā ar smiltīm piebērti, bet tas lietotājam likās gana normāli, jo nemaksā jau miljonu, bet tikai kādi 700 Euro!!! Brīžiem rodas jautājums, vai ar galvu kāds draudzējas, vai tikai doma, "mūža garantija", aizmiglo prātu, bet tajā pat laikā lūdz mūsu palīdzību! Ko tad neimantojat MŪŽA GARANTIJU???!!!
Slēpts
10.04.2021. 16:42
"Ko tad neimantojat MŪŽA GARANTIJU???!!!" - tad jūs to aizmigloto prātu pasūtījāt pāris mājas tālāk? ;)
Viper ir ļooti vecs modelis. Pēc tam gāja HS, HST, PST un varbūt jau paaudze pamainījusies, neesmu sekojis līdzi. Par stikliem - man viens zināms mednieks plinti glabāja ne seifā, bet piestutētu aizdurvē. Kad sanāca reiz kopā būt šautuvē, man palūdza pieregulēt - arī visa bilde dibuā, neskatoties ka stikli zeiss. Izrādās, ja plinti turot vertikāli pieslietu aizdurvē, pa pusgadu tur sakrājās tāda putekļu kārta, ka neko diži cauri neredz. Bet saimnieks nesūdzējās. Te tas pats - cilvēks laikam pierod, un ja nav ar ko labāku salīdzināt, pat nepiedomā ka labāk vispār ir iespējams.
Pašam ir Vortex Strike Eagle 1-6. Pirku, ja nemaldos, '15tajā. Tobrīd par 320eur īsti lētas alternatīvas nebija, kas man patiktu, vai nu cena cita, vai tikai 1-4. Uz kloķējamā 308 krustu tur. Vai šobrīd pirktu to pašu? HVZ, tauta te kontinentāli dikti slavē, vēl kāds ražotājs ko līdzīgu piedāvā. Vai esmu apmierināts - jā. Vai ir lētākas optikas - arī jā. Un ir arī dārgākas. Un par garantijām - nu ja ir garantija, tad jau jānes/jāsūta bodei, kur stikli pirkti. Var jau meilu ar gūgli iztulkot un nosūtīt to savu sāpi, ja savādāk nemāk.
Neiaizstavu Vortex bet zinu daudzakus medniekus kam pie optikas izveles muza garantija nospeleja par labu Vortexam. Ir dazadi mednieki un dazadi medibu apstakli. Cits staiga pa sausu mezinu glauna ancugaa, cits lien pie karota aljnja pa purvu udeni lidz celiem. Attieksme pret ieroci un ekipejumu ir cits stasts. Vortex lapaa melns uz balta stav rakstits, ka vini apnemas salabot vai aizvietot savu produktu neatkarigi kur tas iegadats, ja bojajums nav radits apzinati vai kosmetisks bojajums kas neietekme ta darbibu.
Izrādās, ja plinti turot vertikāli pieslietu aizdurvē, pa pusgadu tur sakrājās tāda putekļu kārta, ka neko diži cauri neredz.
Nejauc divas dažādas lietas! Te nav runa par putekļiem no ārpuses, bet gan gružiem uz stikliem iekšpusē!
Viper ir ļooti vecs modelis. Pēc tam gāja HS, HST, PST un varbūt jau paaudze pamainījusies
Viper sēriju kā ražoja, tā arī ražo joprojām! Burti apzīmē modifikāciju.
Slēpts
10.04.2021. 17:57
Izlasi tekstu kur "saimnieks ne par ko nesūdzējās". Es neko nejaucu, es saku, ka ir cilvēki, kas to tā nepamana vai nepievērš uzmanību. Esmu daudziem šautuvē palīdzējis un daļā gadījumu tur ir totāli kapi, nevis optika. Bet cilvēks iztiek, par ko bija arī mans komentārs. Šeit ir pilnīgi paralēli, vai bilde ir sadir*ta no iekšpuses vai ārpuses.
Sākumā tiešām gāja pliks nosaukums viper. Burtus sāka likt klāt vēlāk. Un jā, ražo arī vēl joprojām, dažādās modifikācijās. Tāpēc padomāju ka tas "aizmiglotais prāts" atnesis gadus 12 vecus stiklus, kad burtu nebija.
Viper ir ļooti vecs modelis. Pēc tam gāja HS, HST, PST un varbūt jau paaudze pamainījusies, neesmu sekojis līdzi. Par stikliem - man viens zināms mednieks plinti glabāja ne seifā, bet piestutētu aizdurvē. Kad sanāca reiz kopā būt šautuvē, man palūdza pieregulēt - arī visa bilde dibuā, neskatoties ka stikli zeiss. Izrādās, ja plinti turot vertikāli pieslietu aizdurvē, pa pusgadu tur sakrājās tāda putekļu kārta, ka neko diži cauri neredz. Bet saimnieks nesūdzējās. Te tas pats - cilvēks laikam pierod, un ja nav ar ko labāku salīdzināt, pat nepiedomā ka labāk vispār ir iespējams.
Pašam ir Vortex Strike Eagle 1-6. Pirku, ja nemaldos, '15tajā. Tobrīd par 320eur īsti lētas alternatīvas nebija, kas man patiktu, vai nu cena cita, vai tikai 1-4. Uz kloķējamā 308 krustu tur. Vai šobrīd pirktu to pašu? HVZ, tauta te kontinentāli dikti slavē, vēl kāds ražotājs ko līdzīgu piedāvā. Vai esmu apmierināts - jā. Vai ir lētākas optikas - arī jā. Un ir arī dārgākas. Un par garantijām - nu ja ir garantija, tad jau jānes/jāsūta bodei, kur stikli pirkti. Var jau meilu ar gūgli iztulkot un nosūtīt to savu sāpi, ja savādāk nemāk.
Nejauc divas dažādas lietas! Te nav runa par putekļiem no ārpuses, bet gan gružiem uz stikliem iekšpusē!
Viper sēriju kā ražoja, tā arī ražo joprojām! Burti apzīmē modifikāciju.
Sākumā tiešām gāja pliks nosaukums viper. Burtus sāka likt klāt vēlāk. Un jā, ražo arī vēl joprojām, dažādās modifikācijās. Tāpēc padomāju ka tas "aizmiglotais prāts" atnesis gadus 12 vecus stiklus, kad burtu nebija.
Kurā šautuvē darbojies?