Šodien vārdadienu svin Bella, Berta, rītdien - Dzintara, Dzintars, Dzintra
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - vortex optika

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 19 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 12.04.2021. 19:16

Slēpts
11.04.2021. 09:54
Ja ar "darbojies" ir domāts ka esmu tur algots darbinieks, tad nevienā. Neko arī netirgoju, nav man kādas sevišķas un speciālas intereses aizstāvēt kādu specifisku firmu.
Ir man viens vortex, un divi sightron tēmekļi. Šeit forumā par tiem visi spļaudās un lamā, man visi strādā pieklājīgi. Tikai un vienīgi paša personīgā pieredze, varbūt kādam noder.
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2023-08-13 21:42
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: Draugs1
Atrašanās vieta: Rēzekne
Medību stāžs: 1993
Aprīkojums: sauer 101, savage11, MC21
Suņi: bīgls
Medību trofejas: 3
11.04.2021. 10:44
Nu jā, diskusija panesās ne pa jokam, pagaidām 1:1, pagaidīsim, varbūt pieslēgsies vēl kāds kurš ir ko tādu lietojis reāli...
Slēpts
11.04.2021. 12:49
Pagaidām ir 1:3, ne par labu vorteksim, ja palasa visu tēmu. Es nesaku ka viņš ir jāpērk. Es tik saku ka ne vienmēr tu nopirksi brāķi, vai ka optika obligāti salūzīs. Rekur tēmas sākumā raksta, ka pēc svarīgiem mačiem parasti vortex vietā tiek pirkts naits. Bet ja cilvēks jautā par optiku, kurai nosaukumā jau ir "hog hunter" - tad, pieņemu, tiks medīts visnotaļ demokrātiskās distancēs, bez baisas kliku bīdīšanas, ar vienreiz mājās noregulētu, un tālāk mežā nekad neaiztiktu paralaksi. Ko tur daudz vajag, ja budžets nav tūkstošos?
Pats sacensībām un tālšaušanām lietoju sightron. Neatceros, kad pirmo nopirku, bet 2011gada bildēs man viņš jau ir. Pirms gada nopirku vēl vienu. Ja jau būtu sūds, tad varbūt nebūtu pircis atkal? Ādažos kilometrs krīt, kliki atpakaļ nāk, bērnu kalibrus (260 un 308) tur. Naitam man naudas nebija. Loģiski ka es saprotu un zinu ka naits ir labāks. Varbūt kādreiz būšu bagāts un nopirkšu. Un kad vajadzēs pa garantiju gaidīt gadu, nopirkšu otru naitu :D Visādi gadās, arī tiem brendotajiem.
Slēpts
11.04.2021. 15:04
Konkrēti interesētu viedoklis par Crossfire II Hog Hunter 3x-12x56

Lai nebūtu tukši jāgaida vai pieslēgsies vēl kāds, paplašini tēmu:
1)esi jau konkrēto optiku nopircis vai tikai domā?
2)budžets? (cik maksā kurā bodē?)
3)izskatītās alternatīvas?
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2021-09-20 09:22
Lietotāja statuss: Vērotājs
12.04.2021. 08:58
Vispār noskaidrot kautko par Vortex palūdza kolēģis, kurš ir budžeta optikas meklējumos, līdz ar ko Crossfire II Hog Hunter 3x-12x56 ieinteresēja vienkārša iemesla dēļ- cenu kategorija kā vidējam ķīnietim, brends itkā USA, pats neko no Vortex lietojis neesu, līdz ar ko arī mēģinu kautko noskaidrot, varbūt šeit ir kādam reāla pieredze.
Paralēli tika skatītas arī Vector Continental , kautkāds FOCUS SIGHT II 2,5-15 X 50 (vispār neredzēta un nedzirdēta firma),nu un pāris citi varianti...
Slēpts
12.04.2021. 13:10
continentālu šeit visi slavē
USA gan slavē pilnīgi visus, tur grūti atrast kādu optiku, kuru nodirstu kā mēslu, šeit otrādi, labas ir tikai dažas :D
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2025-04-30 12:07
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: m/k Bikavieši
Atrašanās vieta: Rezekne
Medību stāžs: 35
Aprīkojums: Winchester SX4 12cal,Winchester wildcat 22LR,H&K SLB 2000 223Rem,Winchester SXR 308WIN
Suņi: velsas terjers
Medību trofejas: 61
12.04.2021. 13:11
Aivar! Ja jau viņš meklē,ko no budžeta, tad lai papēta vēl Optisan vai Shilba optikas GANMARKETĀ tirgo
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2021-09-20 09:22
Lietotāja statuss: Vērotājs
12.04.2021. 13:16
Laikam jau tā arī ir, ka USA to ko paši ražojuši tiešām slavē, Vortex nebūs izņēmums. Par Vector Continental te jau vesela kaudze ar pozitīvām atsauksmēm, iespējams ka tiešām jāpaskatās tajā virzienā, jo cenā līdz 500 eur visi kaukā dikti līdzīgi izskatās.
Slēpts
12.04.2021. 15:18
Vortex lēto galu tajā pat Ķīnā vien ražo. Protams, ar nopietnāku kontroli nekā bezvārda ķīniešus. Vector Continental pēc bildes ir krietni labāks par Optisan, un pēc redzes leņķa par Shilbu.
Slēpts
12.04.2021. 16:20
Paskatījos to Focus SIGHT II, kaut kā pārsteidzoši līdzīgs Delta Classic sērijai. Ka tik nebūs no vienas rūpnīcas nācis. Ar Delta Classic šaut var, trāpīt ar var, bet nu, ir arī labāki tēmekļi. Delta Classic mani nokaitināja, ka piešaujot krusts aiziet kur vajag tikai pēc šāviena. Tāda dīvaina regulēšana - izšauj, pieregulē, izšauj kaut kur pa valni, izšauj vēlreiz mērķī.