Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
28.03.2016. 17:04
Piebilde pie akcijas :) Paņemu Browning A-BOLT 3 Composite Threaded M14x1 beidzot izšāvu, uzliku sarkano punktu ,vēlāk jānopērk optika, pirmie iespaidi: gailis labs, var labi palaist precīzu šavienu ,nav tās dubultsitiena sajūtas kā saigai :D labi amortizē šāvienu var teikt tas pats kas 223. Par precizitāti redzēs vēlāk kad būs optika virsū, pagaidām no 50m ar kīniešu sarkanzaļo punktu pa 20€ burkas vāciņā iet mierīgi un ķīnietis pat tur šāvienu (pagaidām)
Mīnusi: ļoti skaļš drošinātājs uz gaides toč dzirdēs nevar klusai noņemt, varbūt vēlāk paliks klusāks kad piestrādāsies.
Varbūt nav mīnuss, bet man nepatīk ka pieskrūvējamas optikas sliedes, katra ar divām mazām skrūvītēm, bet pasēdīnāju uz vurca līmes, kkā nepatīk katra liekā vieta kur var rasties kustība, varēja būt frēzēta.
Kopumā labs aprāts, esmu apmierināts, paldies Gatim!
Nekas tur klusāks nepaliks.Es iemanījos atdrošināt ar īkšķi,bet ar rādītājpirkstu pieturēt,lai nav tas leciens-un visa mūzika. Jāni,MP-155 tas pats un tā pati procedūra.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
28.03.2016. 21:03
pirmā diena ar aboltu 4 bebri rokā, bet kīniešu brīnums gan ... spīd kā ziemassvētku eglīte, jau krēslā nifiga neredz tik spilgts.. jāmeklē optika vai jāmēģina uzlikt kāda pretestība
Izdzēst visas interneta pārlūkprogrammas.
Un nopirkt grāmatnīcā "Grāmatu nebaltai dienai"
Mīnusi: ļoti skaļš drošinātājs uz gaides toč dzirdēs nevar klusai noņemt, varbūt vēlāk paliks klusāks kad piestrādāsies.
Varbūt nav mīnuss, bet man nepatīk ka pieskrūvējamas optikas sliedes, katra ar divām mazām skrūvītēm, bet pasēdīnāju uz vurca līmes, kkā nepatīk katra liekā vieta kur var rasties kustība, varēja būt frēzēta.
Kopumā labs aprāts, esmu apmierināts, paldies Gatim!