Jāni es domāju ka par 15 EUR ādas jābūt ziemā medītas, tas ir par lielākiem un visam jābūt čiki briki :) Bet par šī brīža ādām ne plika graša neviens nemaksās, tad jau labāk suns paēdis un pa kādai vārnai nomedītai lai nedarbus nedarītu :)
Tagad manējais suns neuzkādu barību neskatās kamēr bebri ir :) PAt pienu pielēju noskatījās uz manis greizu aci un aizgāja tālāk grauzt to bebruku :) Tā lūk. :)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
10.04.2016. 10:34
Bļin no kurienes jums tie visi bebri, es kā pagājušo gad tā vairāk pamedīju, tā man šogad pa 10-15 km par vakaru jāstaigā pa upēm un mežiem ,lai vienu atrastu :(
Gati tici man, mēs pat Daugavu bijām tā iztīrījuši ka visā Naujenes pagasta teritorijā labi ka pāris bebruki palikuši bija, tagad jau trešo gadu no vietas zemā ūdens dēļ Daugavai likām mieru, ceru ka nākamgad līmenis būs lielāks. Kā saka visu var iztīrīt, tikai laika jautājums. Pirmajā gadā mēs pa 20 bebriem katrs no Daugavas nomedījām tagad kad pēdejo reizi bija augsts līmenis trīs gadus atpakaļ nevienu bebruku, respektīvi viss bija izšauts. Pagājušajā gadā vienu redzēju copējot un viss, vairs neviena bebruka
Jāni pie mums to bebruku ir dafiga tāpēc ka lielākās bebraines neaiztiekam, kā arī cenšamies visu neizmedīt no nometnes, protams ja tie ļoti netraucē, ja traucē, izmedījam līdz pēdejam. Cik noprotu vienam kolēģim jau ap 40 bebriem, otram pāri 30 bebriem, man pagaidām tikai 19 bebruki. Vēl pāris dienas ir un var būt izdosis tikt pāri 20 :)
Tagad manējais suns neuzkādu barību neskatās kamēr bebri ir :) PAt pienu pielēju noskatījās uz manis greizu aci un aizgāja tālāk grauzt to bebruku :) Tā lūk. :)
Moš nevar izdirsties no tās bebra vilnas, tāpēc pienu nedzer, 18 ādas tas nav maz!
Labi pasmējos :)
Jāni pie mums to bebruku ir dafiga tāpēc ka lielākās bebraines neaiztiekam, kā arī cenšamies visu neizmedīt no nometnes, protams ja tie ļoti netraucē, ja traucē, izmedījam līdz pēdejam. Cik noprotu vienam kolēģim jau ap 40 bebriem, otram pāri 30 bebriem, man pagaidām tikai 19 bebruki. Vēl pāris dienas ir un var būt izdosis tikt pāri 20 :)
p.s.-beidz piedirst forumu,