...Jāni, 64turto anšuzu vari aptaustīt un nopirkt PM . akurāt tāds kā bildē ,un par saprotamiem cipariem. nu, ja bodē Tev neļaus piesckarties, tad atbrauc kaut kad uz Zvārdes śautuvi , atrādīšu savējo.,:)
Par to spigot vītni...
Es jautāju vienam vīram, kurš ar to lietu nodarbojās vai tas nebūtu labs risinājums. Un viņš man atbildēja, ka šajā gadījumā tas apstrādātais nogrieznis sanāk garāks un tur ir risks, ka tā "taurīte" var sanākt.
Kā tur ir? Kāds ir minimālais pieļaujamais sieniņu biezums? Jo mēs te spriedelējam par to kādam stobra diametram kāda vītne der. Bet, piemēram, m14 uz 5,6 kalibra izskatītos diezgan pārliecinoši, savukārt uz 9,3- nu ne visai... Varbūt, ka kāds to kādreiz jau ir jautājis, bet atkārtošana-zināšanu māte!
Slēpts
19.11.2016. 23:23
Un es pieļauju, ka par to jau ir padomājoši un paši ražotāji neko aplamu nepiedāvā. Bet varbūt kāds var pakomentēt.
ražotājs, pieņemu, ka garantē ka attiecīga diametra stobram, ar viņa rekomendēto vītni uz kuras uzskrūvēts klusinātājs, nekas slikts notikt nevar. Es nedēļu atpakaļ uzgriezu 15,5 mm resnam stobram M14x1. Skats tāds, ka, godīgi sakot, bez klusinātāja diez vai riskēšu izšaut, bet ir viens bet: ražotājs ir ieteicis tieši šādu vītni un tas plānais 1,5 cm atrodas pašā stobra galā kur spiediens jau ir vismazākais. Acīm redzot tāda vītne ir normāla, lai gan prāts atsakās to pieņemt )) gan jau pirms produktu laiduši tautās, visu ir izrēķinājuši un notestējuši.
Pērkot veikalā ieroci un klusinātāju pārdevējs manā priekšā piezvanīja sava uzņēmuma meistariem, kuri ieteica 15,8 stobram M15 vītni.
Es arī nopirku klusinātāju ar tādu vītni.
Aizvedot ieroci pie meistara uzgriezt vītni, viņš bija pārsteigts par šo veikala ieteikumu. Meistars ieteica M14.
Atkal bija jābrauc uz veikalu un jāmaina preci pret citu, protams, ar M14 vītni bija tikai dārgāki izstrādājumi :)
Es jautāju vienam vīram, kurš ar to lietu nodarbojās vai tas nebūtu labs risinājums. Un viņš man atbildēja, ka šajā gadījumā tas apstrādātais nogrieznis sanāk garāks un tur ir risks, ka tā "taurīte" var sanākt.
Kā tur ir? Kāds ir minimālais pieļaujamais sieniņu biezums? Jo mēs te spriedelējam par to kādam stobra diametram kāda vītne der. Bet, piemēram, m14 uz 5,6 kalibra izskatītos diezgan pārliecinoši, savukārt uz 9,3- nu ne visai... Varbūt, ka kāds to kādreiz jau ir jautājis, bet atkārtošana-zināšanu māte!
Es arī nopirku klusinātāju ar tādu vītni.
Aizvedot ieroci pie meistara uzgriezt vītni, viņš bija pārsteigts par šo veikala ieteikumu. Meistars ieteica M14.
Atkal bija jābrauc uz veikalu un jāmaina preci pret citu, protams, ar M14 vītni bija tikai dārgāki izstrādājumi :)