Reizēm ir arī jāpārdod. Ja man pienāktu brīdis, kad veikalā jāskatās, cik kura maizīte maksā un pie sviesta plaukta es nemaz neietu klāt, ar Touareg es noteikti nebrauktu! :)
...bet,ir viena vēl svarīgāka lieta par ērtumu,atmaksāšanos,utt.,Ğirt. -kā smeķē medījums kad plintei tādi kronšteini. pavisam cita garša ,tāda izsmalcināta,niansēta. nopērc eaw ,uzliec ,pamedij' ,un nešaubīsies ne mirkli par lielisko izvēli.,:)
Pieņemu, ka Ģirts bija domājis, ka ir lētākas, bet ne sliktākas alternatīvas, piemēram, Picatinny/Weaver sliede. Tad pat ar labiem kronšteiniem sanāk ierakstīties 250 EUR...
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
11.11.2016. 13:14
Es savam tēvam, viņa ne tik jaunajai CZ, arī uzliku ātros EAW Kronšteinus. Un ne jau tā vienkārši, bet gan ar dziļu domu. Lai var optikas, naktiniekus pēc vajadzības mainīt starp CZ un Brauniņu. Esam abi ļoti apmierināti. Un tam digitālajam tikai koordinātas pamaini un viss strādā kā aptiekā. Ir tā vērts!
Ja svarīga ir kvalitāte, tad "garām".