Lietoju Innomount uz weavera (merkel helix), priekš zeisa ar sliedi un viss tur ir čikiniekā.
Viesū liekas arī dedal 460 ar oriģinālo wp-480-01 un arī viss ir vietā.
:) Glabāt un medībām izmantot var 10 ieročus (var arī vairāk, bet tur sākas ķēpa ar glabātuvi) - tur gandrīz katram lopam var savu komplektu pielasīt. Un visiem būs "0" vietās :))
Tātad, ja kāds stāsta, ka picatinis/weavers un ātrie kronšteini katrā maiņas iterācijā sistemātiski "tur 0"...nu OK, Minhauzens arī ar ķiršiem briedi medīja.
Viena ieroča universāls lietojums ir laba štelle. Galvenais apzināties robežas - alnim saprātīgās distancēs tie 0.5-3cm neko būtiski nemaina. Lapsai - arī nemaina, ja medījam fiksētā distancē pie ēsmas (nu taču nebūs tālāk par 50-70m). Taču, ja lapsas lasām uz lauka pie vidēji 200+m, tad var visādi gadīties.
Blaser, Strasser, Apel - tur viss ir kārībā. Vismaz man nulle turējās kā vajag.
Savukārt, lētākais risinājums : weaver sliede + weaver ātrie kronšteini... Nu nestāv:) tur nulle, kaut vai nositiet... Pieredze gan nav liela - 2 pļintovkas, bet mainot, nulle staigāja ~ 1-2 cm robežās. Pēc būtības - dzinējmedībām un gaidei līdz 100 m - nav problēmu... tā pat - šāvēja kļūda būs lielāka:)
Tālākiem šāvieniem - ja tēmē tipa " pa skaustu" vai "korpusu virs" (piem. lapsai) - arī nebūtiski.
Arī naktiniekam, zinot kā ir ar to precīzo piešaušanu - nebūtiski :)
Tāpēc, manuprāt, medībām tos weaver ātros lietot var un viss būs čikeniekā. Bet, ja pieiet tīri teorētiski un paranoidāli - nevar viņi 100% turēt nulli...manuprāt.
Man ir bijuši ātri noņemamie Ernst Apel uz Sauer202 medībām, un ilgu laiku Blaser r93 sportam tālumā. Attiecībā uz nulli esmu bijis ļoti piekasīgs. Ne tik daudz Sauer gadījumā, cik Blaser, jo visi aprēķini balstās uz nulli. Pret Blaser kronšteinu pretenziju nebija. Eļļa gan, ja palika stobra guļas vietā, taisīja trikus. Tagad ir cits ierocis ar picatinny sliedi un ne mazāk labu monobloku. Medībām tas varbūt nebūtu tik būtiski, taču es vairos ņemt nost un likt atpakaļ skrūvējamo. Sīkas nobīdes būs.
Par šiem kronšteiniem apple es nopirku lietotus un pats lietoju 5 gadus bez problēmām kvalitāte ir ļoti laba.Tagad noņemu jo naktinieku nevarēju uzlikt un tirgoju ja itresē kādu.29361933.
Blaser katras medības esmu mainījis optikas. Uz gaidi eju ar dienu, kā paliek tumšs mainu uz naktenieku un garantēti, ja pats nenolohojos trāpu 10niekā. Pēc ntajām maiņas reizēm cita scenārija nav bijis. Tapēc esmu ļoti pat pārliecināts par šo kronšteinu darbību. Man diena ir ar oriģinālajiem kronšteiniem, bet naktij ir MAX kronšteins, jo lai būtu tuvāk acij MAX ir labāks risinājums priekš blaser nekā oriģinālais.
Apel esmu dzirdējis to pašu. Veči maina optikas un viss ok.
Slēpts
17.11.2016. 11:11
Man viens kaimiņbratka vienmēr ir apgalvojis, ka tikai muļķi pērkot dārgos alus
zinu vienu Mednieku, kas ar savu džipu nebrauc peļķē, kas dziļāka par 5 cm - nu un?
Žēl ka Intars un Anrijs nepasaka kādu vārdu- vai ātrie kronšteini VISPĀR mēdz būt tādi, ka pēc optikas nomaiņas GARANTĒTI trāpīsi 10 niekā...
Man viens kaimiņbratka vienmēr ir apgalvojis, ka tikai muļķi pērkot dārgos alus - Valmiermuižas, Užavas u.t.t. Vanagi, Rubeņi, Apinīši - tos pērkot gudrie.
man kvalitatīvus tērauda riņķus tajā ķīniešu dx un vēlams tādus pat kā nievātajās vietējās bodēs
Man Purnavu muiža pa telefonu piedāvāja UTG riņķus par 80EUR.
Uz manu jautājumu -vai tērauda- nē esot alumīnija un esot ļoti labi.
paskaties pats par cik tos var nopirkt kaut vai Vācijā ar piegādi uz Latviju, divus komplektus par to cenu noteikti.
Un nevajag stāstīt par PVN, ievedmuitām- vāciešiem tāpat tas viss ir jāmaksā.
Viesū liekas arī dedal 460 ar oriģinālo wp-480-01 un arī viss ir vietā.
Tātad, ja kāds stāsta, ka picatinis/weavers un ātrie kronšteini katrā maiņas iterācijā sistemātiski "tur 0"...nu OK, Minhauzens arī ar ķiršiem briedi medīja.
Viena ieroča universāls lietojums ir laba štelle. Galvenais apzināties robežas - alnim saprātīgās distancēs tie 0.5-3cm neko būtiski nemaina. Lapsai - arī nemaina, ja medījam fiksētā distancē pie ēsmas (nu taču nebūs tālāk par 50-70m). Taču, ja lapsas lasām uz lauka pie vidēji 200+m, tad var visādi gadīties.
Savukārt, lētākais risinājums : weaver sliede + weaver ātrie kronšteini... Nu nestāv:) tur nulle, kaut vai nositiet... Pieredze gan nav liela - 2 pļintovkas, bet mainot, nulle staigāja ~ 1-2 cm robežās. Pēc būtības - dzinējmedībām un gaidei līdz 100 m - nav problēmu... tā pat - šāvēja kļūda būs lielāka:)
Tālākiem šāvieniem - ja tēmē tipa " pa skaustu" vai "korpusu virs" (piem. lapsai) - arī nebūtiski.
Arī naktiniekam, zinot kā ir ar to precīzo piešaušanu - nebūtiski :)
Tāpēc, manuprāt, medībām tos weaver ātros lietot var un viss būs čikeniekā. Bet, ja pieiet tīri teorētiski un paranoidāli - nevar viņi 100% turēt nulli...manuprāt.
Apel esmu dzirdējis to pašu. Veči maina optikas un viss ok.
zinu vienu Mednieku, kas ar savu džipu nebrauc peļķē, kas dziļāka par 5 cm - nu un?
Žēl ka Intars un Anrijs nepasaka kādu vārdu- vai ātrie kronšteini VISPĀR mēdz būt tādi, ka pēc optikas nomaiņas GARANTĒTI trāpīsi 10 niekā...
Man Purnavu muiža pa telefonu piedāvāja UTG riņķus par 80EUR.
Uz manu jautājumu -vai tērauda- nē esot alumīnija un esot ļoti labi.
paskaties pats par cik tos var nopirkt kaut vai Vācijā ar piegādi uz Latviju, divus komplektus par to cenu noteikti.
Un nevajag stāstīt par PVN, ievedmuitām- vāciešiem tāpat tas viss ir jāmaksā.