Tirgus varetu but kaut kads, ipasi baltijas meroga. Saliec to kopa ar sunu lietam, tiesi putnu suniem. Diemzel, bet LATVIJA putnu sunu izmantosana medibas ir jau savas 2 desmitgades nogalinata. Varbut, izdosies kadreiz laukirbes dabut ieksa, bet gan jau ornitofili blaus ari par to...paskatamies, ka blava par merkazinam un sausmigi ietekmi uz kikutu populaciju...it ka putnu sunu mednieku butu miljons...nu kludisies un nomedis dazus kikutus, rudens migracijas laika...Sausmas, populacijai kirdik...ta ka joma ir perspektiva, plus, ja neieciklejies tikai uz medniekiem...
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
09.01.2017. 09:06
Es domāju ka mednieki nebūs tev mērķa auditorija. Ja nu vienīgi tu spēsi arī medības piedāvāt ar visu sociāli sabiedrisko daļu, tad jau tas būs pakalpojums. Bet ir jau arī vēl tauta-parastā, kas arī fazāna miesu nesmādēs! Tā ka , ja neiieciklēsies tikai uz vinu auditoriju un paķersi plašak, var sanākt!
ir taa ka esmu sveshumaa jau nodauziijies 11 gadus,un esmu so to ietaupiijis.funktieris ir atgriesties lv,un uzsaakt vazaanu audzeesanu Latvijas mediibu klubiem. jautaajums ir shaads vai pirks un vai to vajag?
ja nopetni tad
1.Tirgus peetiijums jaaveic!
2.Nevis Latvijaa, bet Baltijaa
Man fazāni garšo, it sevišķi paša medīti.
:DDD