Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
01.09.2017. 08:48
Aivars Bundzens
Varbūt cienītais šaušanas guru varētu padalīties ar mums mirstīgajiem kāds bija balsojuma rezultāts attiecībā uz šaušanas obligātumu paša kolektīvā??? : D
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
31.08.2017. 15:32
...Andri , tikai aizmirsi piebilst ,ka Vācijā uz mežu tiki pēc šautuves apmeklējuma un šautprasmes kvalitātes atrādīšanas. ,un ,...pie reizes veikta forša trenniņa pirms medībām. tā teikt-divi vienā.
Ha ha... nekādā šautuvē mūs nedzina un neko nepārbaudīja! Cilvēki bija pirms tam bijuši Latvijā pie mums medībās un bija lasījuši manu CV ! Tāpēc nekāda šautuve! Pa taisno uz mežu un miers! :)
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
31.08.2017. 15:12
...Andri , tikai aizmirsi piebilst ,ka Vācijā ......
Aivar, nu kāpēc tikai Vācijā, arī mēs, šo sestdien, atrādīsim šaušanas prasmi viens otram, ka nu jau n-to gadu. Viens Italis riktējes viesos pie manim medībās.Arī tam būs jāatrada šaut prasme M A N . Man kā medību vadītājam ,potenciālā medību dalībniekam, kaut kur citur .... tālumā.... izsniegta špargalka, pa to ka sērijā no simts sašāvis 50 apsolūti NEKO neizteiks par potenciālā medību dalībnieka šautprasmi medībās,līdz ar to arī drošību medībās nepaaugstinās.
Biedriba Medniekiem.lv
Andris Zariņš
Šodien, 10:36
Un vēl, paša kolektīva rokās ir ar iekšējiem nosacījumiem regulēt šaušanas kvalitāti. Piemēram Vācijā kur esmu vairākas reizes medījis, dzinējmedībās ir skaidri definēts nosacījums, pa...
...Andri , tikai aizmirsi piebilst ,ka Vācijā uz mežu tiki pēc šautuves apmeklējuma un šautprasmes kvalitātes atrādīšanas. ,un ,...pie reizes veikta forša trenniņa pirms medībām. tā teikt-divi vienā.
Nebrīnītos, ja aktīvākie M.M. kolektīva biedri reizi nedēļā šauj nesertificētajā M.M. šautuvē.. kuru varētu sertificēt, ja vien viss izdotos.. :D :D :D
Ivar, arī mēs visus nevaram piespiest iet uz šautuvi. Bet aktīvākie mednieki vismaz reizi nedēļā pašaujam.
Jā, labi tiem , kam nav uz darbu jāiet un šautuve ir kaimiņu sētā.
Ja oficiālā- tad arī tarifs ir foršs- jo iknedēļas klientiem jau speciāla cena.
Nu un lai piespiestu tos, kas nenāk- ir jāveic izmaiņas LIKUMĀ??
Droši vien , ka Jūsu kolektīva vairākums neatbalsta šo NEOBLIGĀTO kluba pasākumu- tad nu gribat savai iegribai piešķirt likuma spēku??
Ha ha... nekādā šautuvē mūs nedzina un neko nepārbaudīja! Cilvēki bija pirms tam bijuši Latvijā pie mums medībās un bija lasījuši manu CV ! Tāpēc nekāda šautuve! Pa taisno uz mežu un miers! :)
Man patīk Tavs domu gājiens, bez ironijas, bet negribētu redzēt tā itāļa sejas izteiksmi, ja viņš nenokārtos tavu eksāmenu.. :)
Aivar, nu kāpēc tikai Vācijā, arī mēs, šo sestdien, atrādīsim šaušanas prasmi viens otram, ka nu jau n-to gadu. Viens Italis riktējes viesos pie manim medībās.Arī tam būs jāatrada šaut prasme M A N . Man kā medību vadītājam ,potenciālā medību dalībniekam, kaut kur citur .... tālumā.... izsniegta špargalka, pa to ka sērijā no simts sašāvis 50 apsolūti NEKO neizteiks par potenciālā medību dalībnieka šautprasmi medībās,līdz ar to arī drošību medībās nepaaugstinās.
Andris Zariņš
Šodien, 10:36
Un vēl, paša kolektīva rokās ir ar iekšējiem nosacījumiem regulēt šaušanas kvalitāti. Piemēram Vācijā kur esmu vairākas reizes medījis, dzinējmedībās ir skaidri definēts nosacījums, pa...
Rezultāts nekad nav savādāks - gaļa ir vienmēr! :D Vienīgajam, kuram ir problēmas ir konfektei M@M!!!
Jā, labi tiem , kam nav uz darbu jāiet un šautuve ir kaimiņu sētā.
Ja oficiālā- tad arī tarifs ir foršs- jo iknedēļas klientiem jau speciāla cena.
Nu un lai piespiestu tos, kas nenāk- ir jāveic izmaiņas LIKUMĀ??
Droši vien , ka Jūsu kolektīva vairākums neatbalsta šo NEOBLIGĀTO kluba pasākumu- tad nu gribat savai iegribai piešķirt likuma spēku??
Šitiem čaļiem es arī atbalstītu obligāto eksāmenu :D
ja šautu tikai ar vītnēm, tad rezultāts būtu savādāks?