Šodien vārdadienu svin Regīna, Ermīns, rītdien - Ilga
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medību likuma "grozīšana" 2017

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 71 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 30.03.2018. 15:41

Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
13.11.2017. 19:46
"Manas domas Tev tik sāpīgas? A varbūt tāpēc, ka tās bija trāpīgas?"

Par ko Tu tagad sapņo???
Pārdesmit eirikus

Pat LK nav jāmaksā pārdesmit eiriki, tur dalības maksā ir iekļauts pat balvu fonds. Nevajag te kūdīt tautu, melot....
Slēpts
13.11.2017. 19:49
Es no ādas izlīdīšu laukā! Un līdzekļus nepažēlošu. Ja gribi dot konkrētu ieguldījumu mednieku šautprasmē tikai pasaki. Un vienās jaukās sacensībās varēsi mani izpogāt...
Māris
13.11.2017. 20:00
sacensībās varēsi mani izpogāt...

Man nav vēlmes izpogāt, man pietiks ar apziņu, ka mednieki vairāk sāk apmeklēt šautuvi. :)
Raimonds
Pēdējo reizi manīts 2025-02-12 15:16
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību trofejas: 1
13.11.2017. 20:21
Tik feina diskusija, ka nevar tā vienkārši no malas lasīt tik :) Klau, Māri Medniek, bet bija te konkrēts un loģisks jautājums par to, kā tad ir citās zemēs. Izskanēja pāris kaut kādi piemēri, bet īsti konkrēti nekas skaidrs nepalika. Sapratu vienu - mums nav jābūt tādiem kā visiem :) Tomēr, ja jau reiz mēs lielā demokrātiskā saime, kādām līdzībām ir jābūt, un ja reiz jūs kungi vēlaties visiem ko piespiest, tak esat mazliet atklātāki un pasakat kā ir citur un kāpēc mums būtu jābūt savādāk vai arī tāpat. Vai tiešām grūti jums uzskaitīt kādas 28 ES valstis ar visu to padarīšanu? Arī diskusijas virzība tāda jocīga - ir viena taisnība un tā ir mūsu... Kālab no idejas bīdītājiem nedzird aicinājumu diskutēt par pārbaudījuma veidu, regularitāti? Kāpēc ejat no pozīcijas - ir mūsu taisnība, kas pret tie maitas? Turklāt, atkārtošos zināmā mērā, bet bez visām represijām aizvien aktīvāk kļūst pašu klubu iekšējie eksāmeni/sacensības. Vēl gadi trīs atpakaļ mūsu kolektīvā nekas tāds nebija, bet tagad neviens pat i nepīkst - nolemts un vajag! Kāpēc tik ļoti esat pret šādu regulējumu? Kāpēc nestrādājat uz to, lai aizvien vairāk kolektīvu šo visu jautājumu padarītu pašsaprotamu un regulāru, bez represīvajiem paņēmieniem un likuma burtiem?
Māris
13.11.2017. 20:35
aizvien aktīvāk kļūst pašu klubu iekšējie eksāmeni/sacensības

Bet kādēļ tas tā notiek???? Tādēļ, ka tas ir vienīgais arguments, lai pretotos. Ja nebūtu izvirzīts projekts par obligāto šaušanu, nekas nebūtu mainījies.Protams, tas ir tikai apsveicami, bet ne jau visi mednieku formējumi ar to nodarbojas. Tie mednieki, kam ir atbildības sajūta un interese par šaušanu, tie vienmēr atradīs iespēju patrenēties, aizbraukt uz sacensībām.
Slēpts
13.11.2017. 23:10
MM.
Vai ir spēkā mednieku komisija?
Tiešām domā, ka kolektīvi rīko pasākumus šautuvēs daudzus gadus, tikai tāpēc , ka ŠOGAD bīdīja likuma grozījumus?
Prātiņ , nāc mājās.
Laikam taču kāds būs personīgi apvainojis, un šis ir vienīgais veids kā atriebties.
Stulbi, ka personīgo ambīciju dēļ, plānots administratīvais slogs vairākiem desmitiem tūkstošu mednieku.
Slēpts
14.11.2017. 05:34
Tātad drošība, šautprasme, ētika un kuņğī sašautie aļņi- tas viss tā starp citu.
Galvenais ir, lai mednieki apmeklē šautuvi.
Ints
Ints
Pēdējo reizi manīts 2026-09-06 17:02
Mednieku organizācija: m/k Spārne Ģibuļu pag.
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: no 2004.g
Aprīkojums: Weatherby Vanguard S2 308
Medību trofejas: 39
14.11.2017. 06:18
Jautājums tiem, kas bez šautuves nu nekā nevar iztikt- cik EU mēnesī/gadā, ieskaitot degvielu ceļam, iziet Jūsu hobijam, jeb dzīves nepieciešamībai? Tas nav domāts ļauni, daži makšķernieku pulciņi-karpinieki, piemēram, arī noliek traku žūksni (manā uztverē), tāpēc tas mani tā drusku ieinteresēja kā pagaidām vēl strādājošu pensionāru, kas šauj pa papīru tikai tad, kad rodas šaubas par optiku, arī sevi...
Oskars
Oskars
Pēdējo reizi manīts 2024-05-14 16:34
Atrašanās vieta: Mītava, Vecumnieki,Jaunbērze
Medību stāžs: Ir
Aprīkojums: 32.kal; 12.kal; 30-06.
Suņi: Plānos ir
14.11.2017. 08:21
Bet kādēļ tas tā notiek???? Tādēļ, ka tas ir vienīgais arguments, lai pretotos. Ja nebūtu izvirzīts projekts par obligāto šaušanu, nekas nebūtu mainījies.Protams, tas ir tikai apsveicami, bet ne jau visi mednieku formējumi ar to nodarbojas. Tie mednieki, kam ir atbildības sajūta un interese par šaušanu, tie vienmēr atradīs iespēju patrenēties, aizbraukt uz sacensībām.

Šis ir zieds :D
Mūsu kolektīvs organizē šaušanu pirms dzinējmedībām jau vairāk nekā 8 gadus un tāpēc, ka šogad, kaut kādi mistiski tēli MM veidolā bīda un lobē obligāto šaušanas prasmju pārbaudi?! :D
Laikam jāpiesaka kolektīvs ekstrasenču cīņās :D
Māris
14.11.2017. 20:02
Šis ir zieds :D
Mūsu kolektīvs organizē šaušanu pirms dzinējmedībām jau vairāk nekā 8 gadus

Oskar, es kaut reizi esmu pieminējis Tavu kolektīvu???? Pats esi īsts zieds.. :)))))