Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
02.10.2017. 14:39
Nekā personīga, Ģirt, bet ko Tu medī ar S&B FMJ 147 vai Norma FMJ? Un es neticu, ka ir daudz tādu mednieku kā Tu, kuri investē tik daudz laika īstās patronu markas atrašanai, kā arī kombinācijā ar citām patronām citos svaros. Tu, Ģirt, esi īpašs mednieks! :)
Slēpts
02.10.2017. 14:43
papīru medī ar FMJ, tomēr tiem tas cipars ir stipri draudzīgāks ;) bet nav jau tas viss jāsameklē vienā reizē, plinte piešauta ar vienu medību patronu, tad nu ik pa laikam notestētē kādas citas nemainot regulējumu, pie reizes iznāk treniņš.
Grūtāk jau ir, ja negrib grozīt opriku, bet ja grozās, tad vispār po kur lido katra patrona, galvenais neaizmirst pagriezt atpakaļ :D
Osvalda kungs, interesētu kāda paliek lode, kad tā ir iegājusi medījumā. Varbūt ir kāds attēls ko parādīt. Arī interesē kā uz šo munīciju reaģē lielie pārnadži! Cik labi nogulda?
Ģirt,Tu tēmas sākumā biji rakstījis, ka HORNADY A- MAX neder lielajiem lopiem. Vari lūdzu paskaidrot, kāpēc neder. Pats spico lietoju tikai no jūnija mēneša, un šo munīciju ieteica Saldū Hūbertā. Pagaidām ir tā-trīs šāvieni,trīs trofejas. Precizitāte ir ļoti laba,bet mīnuss tāds, ka izārda to lopiņu. Un tāpēc tagad esmu īstās munīcijas meklējumos. Šodien veikalā ieteica GECO SP 11g vai HORNADY SST. Ko varētu par šīm lodēm pateikt. Paldies
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
02.10.2017. 19:28
Deniss ar tevis minetajam lodem plesis tapat ka Amax!Un piekritu A.Meirenam,ka iesaujot zakim ar fmj vai miksto rezultats tads pats,itseviski mazakiem un atrajiem kalibriem,nesaprotu kapec tiem razo expansivas lodes ja pat no fmj paliek tik putekli un zakim ari caurums liels!
Sveiki!
Es Sako izmantoju gan svina gan bezsvina iet kur tēmēju ....
Slēpts
02.10.2017. 20:28
A-Max ir lode papīram, to pat ražotājs saka. Tur satura nav nekāda tam svinam, pie ekspansijas viss uzreiz izšķīst, tapēc jau arī ir nenormāli bojājumi, svina mākonis un nebrīnīšos, ka nemaz neiet cauri dzīvniekam. SST apvalks tomēr pietur daļēji svinu(šķiet, ka vairāk kā pusi) un ja neiziet cauri, tad lode izskatās kā no kataloga pēc ekspansijas ;) Lielajiem ir svarīgi, lai lode pēc ekspansijas zaudētu max. maz svaru un vēlams caursit dzīvnieku IMHO
Ar A-MAXu vari spridzināt lapsas, ješkas utt ;)
Grūtāk jau ir, ja negrib grozīt opriku, bet ja grozās, tad vispār po kur lido katra patrona, galvenais neaizmirst pagriezt atpakaļ :D
Es Sako izmantoju gan svina gan bezsvina iet kur tēmēju ....
Ar A-MAXu vari spridzināt lapsas, ješkas utt ;)