Kas īsti ir ar klusinātāju + pusautomāts? Var/nevar? Drīkst/nedrīkst? Esmu uz browning pusautomāta klusinātāju. Bet kā pēctam plinte uzvedās? Pats briestu uz sauer 303 7x64 kal, bet klusinātāja opcija nākotnē būs svarīga?
Tāpēc gribētu argumentus kāpēc drīkst lietot un kāpēc nē? Varbūt kādam ir pieredze ar šo?
Par precizitāti es jau rakstīju. Tas ir mīts, ka pusautomāts ir sliktāks. Iebildumus pieņemu no tiem 21, kas bija precīzāki par mani:)
Sākot lietot kloķējamo, mani rezultāti būtiski neuzlabojās.
Klusinātāju drīkst likt arī uz pusautomāta, bet droši vien jāievēro ražotāja rekomendācijas.
Ja es šodien būtu izvēles priekšā, skatītos uz brauniņa pusautomātu.
Universāls , uzticams medību ierocis.
/>
Atkartosos, bet ja gribi starp pusautomatu un kloķi papeti šo ka jau rakstiju iepriekš tagad skatitos uz sitadu, perc jaunu un nenem lietotu.
Neperc Remingtonus , Savage šitos ieročus iesaka visiem jaunajiem medniekiem, velak nezini kur bazt, pilns ss.
Isaku uz ieroci netaupit, ka ari uz optiku, seit budžeta klase un lietots neit cauri, jo to lietu perc priekš sevis un nevienai vien sezonai.
Isaku papetit šito, pats tagad ari tadu ņemtu ,
neņem nekada gadijuma Remingtonu vai Savage jo pectam nezinasi kur to bazt.
Uz ieroci un optiku iesaku netaupit saku no pieredzes , neņem lietotu ieroci perc labak jaunu, jo to lietu tu perc ilgam laikam nevienai vien sezonai!
Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
19.12.2017. 22:53
par cik klusinātājs pieaudzē spiedienu stobrā tad tas ietekmē pārlādēšanas mehānismu kurš saņem lielāku triecienu , kas izraisa tā bojājumus! nezinu vai tā ir bet izklausās loģiski.
Ta ari ir Andri, jo gribeju savam pusautomatam uzlikt bet specuki ieteica to nedarit jo uzreiz esot japartaisa atgazu mehanisms. Talsu meistari pat uz to neparakstas iesaka citus.
Tāpēc gribētu argumentus kāpēc drīkst lietot un kāpēc nē? Varbūt kādam ir pieredze ar šo?
Sākot lietot kloķējamo, mani rezultāti būtiski neuzlabojās.
Klusinātāju drīkst likt arī uz pusautomāta, bet droši vien jāievēro ražotāja rekomendācijas.
Ja es šodien būtu izvēles priekšā, skatītos uz brauniņa pusautomātu.
Universāls , uzticams medību ierocis.
Neperc Remingtonus , Savage šitos ieročus iesaka visiem jaunajiem medniekiem, velak nezini kur bazt, pilns ss.
Isaku uz ieroci netaupit, ka ari uz optiku, seit budžeta klase un lietots neit cauri, jo to lietu perc priekš sevis un nevienai vien sezonai.
neņem nekada gadijuma Remingtonu vai Savage jo pectam nezinasi kur to bazt.
Uz ieroci un optiku iesaku netaupit saku no pieredzes , neņem lietotu ieroci perc labak jaunu, jo to lietu tu perc ilgam laikam nevienai vien sezonai!