Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
26.11.2018. 07:53
Man ta likas, ka tagad viņas visas šauj daudz maz vienādi, vismaz es karabīnei 2k no 600€ precizitāte ne stipri atšķiras, domāju ja pašam patīk ņem, visu par piedzīt i papisties, galvenais lai pašam prieks :)
Skatos tika daudz pieredzējušu kombinēto lietotāju ir ka prieks :D
Bet liela daļu komentāru izskatās pēc, pašama nav bijis, bet viedoklis ir.
Nezinu, man problēmu ar kombi nav, galvenais dot spečukam piešaut nevis pašam čakarēties.
Priekš dzinējmedībām neko labāku par kombinēto iedomāties nevaru (pašam ir IZH-93 3006/12 ) .... vienā stobrā vienmēr lode, otrā ja vajag, var ielikt arī renkas priekš lapsām, zaķiem, pa dzinējmedību sezonu lapsu manā kontā parasti visvairāk, ādu 100% vairāk, jo citu šauj ar lodēm vai spicajiem - vai nu garām vai kotletēs... :) ! Par ''+'' un ''-'' tas pats ko iepriekš jau minēja: laidei vajag vaidziņu, ja liek optiku.... smaga salīdzinot ar karabīnēm... par ''sexu'' - ja patīk var sexoties pats ... es atdevu meistaram - ātrāk, lētāk un efektīvāk - piešāva uz 50m - gludais centrā, spicais +3cm - neticēju ka to ar IZH var dabūt gatavu! Tīri priekš putniem un zaķiem man ir pusautomāts, kuru ar lodēm īsti pat neesmu provējis! Un plānos ir karabīne uz 6.5mm - vasarai un gaidei, lai var smuki no atbalsta ielikt tur kur vajag, lai nebojātu gaļu... 3006sprg. priekš bukiem tomēr par traku :)
Nesaki vis, zinu ļoti daudzus, kuriem sex ar tehniku ir dzīvesveids :D
Bet liela daļu komentāru izskatās pēc, pašama nav bijis, bet viedoklis ir.
Nezinu, man problēmu ar kombi nav, galvenais dot spečukam piešaut nevis pašam čakarēties.