Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
27.12.2018. 22:51
Tapat vins nepirks m18, kada jega vinam naudas nav :D!Un ko par mani var palasit no nopietniem medniekiem???Tu vispar saprati ko uzrakstiji,kurs ir tas nopietnais un kurs nenopietnais mednieks :D?
Slēpts
27.12.2018. 23:04
Šeit ir brīnišķīgs piemērs, kā var aiziet nekurienē novirzot cilvēkus no tēmas! Atliek vien nedaudz kādam paprovocēt, netā saprast, vai vienkārši notēlot i-neta kruto! Un nu panesās!
Tā mēs studiju laikos priekš psiholoģijas un antropoloģijas uzdevumiem nereti provocējām i-netā cilvēkus! Nu analizējamā materiāla bija atliku likām! :D
Labi!
Sākam rakstīt pareizi, un atgriežamies pie M-18!
Cerams pēc purnavenes akcijas, būs vairāk cilvēku ar pieredzi šī ieroča lietošanā.
Sakontaktējos ar vienu m- 18 lietotāju. Stobrs esot super precīzs , un laide ļoti ērta! Gan satvērienā, gan uz tausti (par to veikalā pats pārliecinājos)! Par izslavēto super puper aizslēga gājienu esot dirš..a! Ātri pārladējot nereti , kā cz - sprūstot. Nu tas ir īsumā ko man pastāstīja īpašnieks.
P.S.
Vaitad visiem kloķiem kamēr piestrādājas, aizslēgs nemēdz sprūst!? Nu es domāju kopumā. Protams ir izņēmumi!
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
27.12.2018. 23:09
Nu nemedz gan sprust,var atskirties tikai tas ,cik labi slid aizslegs,dzirdets ka ceham ta esot!Tu varbut sac ar to ,cik esi gatavs atpogat par komplektu,savadak sapnot vien sanaks:)
Slēpts
27.12.2018. 23:39
Rokai jāvada aizslēgs, nevis aizslēgam roka. Roka pieradīs pie aizslēga, katrai karabinei ir savas ,nelielas,bet īpatnības. To ,ja nemaldos, sauc par ķermeņa atmiņu. Man sākumā arī šķita, ka aizslēgs ir nepilnīgs ,jo biju pieradis pie cita,bet tagad neko citu nevēlos. Pa cūkām var šaut lidzvērtīgi kā no pusautomāta, dažreiz pats esmu izbrīnīts cik mazs ir pārlādēšanas ātrums ,šaujot uz masta.
Slēpts
27.12.2018. 23:41
Šo tēmu izveidoju lai APSPRIESTU M-18 !
Jūnijā arī domāšu ko varu, un ko nē!
Slēpts
28.12.2018. 00:11
Elnais, neņem ļaunā, bet man liekas, ka neesi nokārtojis pat medību vītņstobra eksāmenu, lai iegūtu šādu ieroci. Ja kļūdos, tad atvaino. Bet šādi teksti, ko pats uzsāki tēmas virzībai, liek tā aizdomāties .. ;(
Slēpts
28.12.2018. 00:29
E.Š Ja Tev nav ''pusotrs kāposts'' ieroča iegādei un vēl tik pat ''pribambasiem'', nomierinies un sēdi viškā uz 40.m. un bliez ar gludstobru!! Pielavies medījumam ar gludstobru un bliez!! Tās ir Tavas iecienītās distances. Priekš kam Tev vītne???
Slēpts
28.12.2018. 01:46
Aizslegam nekur nav jāķeras. Visticamāk patrona atduras :D paskatās izeju no aptveres, nevar jau tākā visiem, vajag izdomāt ko inčīgu
Tā mēs studiju laikos priekš psiholoģijas un antropoloģijas uzdevumiem nereti provocējām i-netā cilvēkus! Nu analizējamā materiāla bija atliku likām! :D
Labi!
Sākam rakstīt pareizi, un atgriežamies pie M-18!
Cerams pēc purnavenes akcijas, būs vairāk cilvēku ar pieredzi šī ieroča lietošanā.
Sakontaktējos ar vienu m- 18 lietotāju. Stobrs esot super precīzs , un laide ļoti ērta! Gan satvērienā, gan uz tausti (par to veikalā pats pārliecinājos)! Par izslavēto super puper aizslēga gājienu esot dirš..a! Ātri pārladējot nereti , kā cz - sprūstot. Nu tas ir īsumā ko man pastāstīja īpašnieks.
P.S.
Vaitad visiem kloķiem kamēr piestrādājas, aizslēgs nemēdz sprūst!? Nu es domāju kopumā. Protams ir izņēmumi!
Jūnijā arī domāšu ko varu, un ko nē!