Šodien vārdadienu svin Krista, Kristiāna, Kristiāns, Kristīne, rītdien - Jēkabs, Žaklīna
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kam ir jābūt kārtīgā ieroču bodē jeb mednieku veikalā?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 21 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 02.09.2008. 22:40

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-10-14 19:00
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Saldus - Zvārde
Medību stāžs: no 1986.gada
Aprīkojums: Brownig Bar 30-06,Iž -18 12kalibrs
Suņi: Rīzenšnaucers
17.07.2008. 13:04
Atvainojiet domu biedri,biju nedaudz izbraucis.Normu pirku Lietuvā pilsētā Mažaiķi.Tur ir divi veikali.Ja konkrēti, tad vecajā medību veikalā netālu no Maxsimas.Veikalniece bija ļoti pretīmnākoša.Pirmo reizi nebija vajadzīgais daudzums.Iedevām telefona numuru pēc nedēļas zvans var braukt pakaļ. Runājot par degvielu.Brauciens uz Lietuvu man 2x tuvāk,kā braukt uz Rīgu.
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2014-01-10 08:17
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 1
02.09.2008. 22:40
Es varu pateikt sekojošo, par cik esmu iesācējs saistībā ar "spico", tad dodos viņas meklējumos pa Rīgas veikaliem. Tad lūk kur esmu bijis- tērbatas ielas veikalā Vinārs normāli kā pie cilvēkiem runāju par attieksmi, pastāsta dod aptaustīt var apspriest šo un to, man patika, Zommerā 1.stāvā kur optikas džeks sakarīgs arī visu pastāsta, parāda, toties uzeju 2.stāvā pie ieročiem, nu atvainojiet mani, jutos kā muļķis. Labi neesmu es tāds meistars un ar karabīnēm neesmu specs, bet interesējos, lai gan šāvis esmu gan armijā gan ar bokseni, gan man pistole pašam ir, bet to augstprātīgo attieksmi! Nezinu gan. Teksts tāds- ko nāc ka nezini ko gribi u.t.t., kas tā par lietu? Stobri arī izlikti 3 gabali. Saku gribas apskatīties, a viņš- neies tak laukā no aružeikas visus nest. Labi, izplūdu jau par traku, bet nu tā ir, aizgāju prom sašutis un iztaisīts kā par muļķi. Man šķiet, ka attieksme cita parādās laukos, biju Gulbenē, pats no tā gala esmu, veikalos- vot tur pārdevējs ar sirdi stāsta un klāsta un var diskutēt kaut līdz vakaram. Noskatīju stobru pa 1200Ls un kaut tajā zommerā maksātu 1000, tāpat nepirktu. Attieksmi tak gribās- ne jau desu vai sieru pa 2Ls pērc, bet stobru.