Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
03.07.2020. 14:27
Cerams ka neviens ,neko neatradis.JP
Slēpts
03.07.2020. 14:37
kas ir adekvāti? ja es eju medīt vai sēnēs atrodu beigtu cūku nosūtu vietu PVD un par to saņemu 23eur, tas tak normāls cipars. Cita lieta, ja tas ir darbas skriet pa mežu un meklēt beigtās cūkas.
Diez,ja atrod 3 beigtas vienuviet (kas mēra laikos ir reāli) par to dod 3x23EUR? Ja nopietni, mūsu platībās cūkas nemedījam jau 3 gadus. Nav. Pāris pēdu parādās un pazūd, bet par nopietnu medīšanu nav ko domāt.
Slēpts
03.07.2020. 14:55
iesniedz trīs atšķirīgas koordinātas un tad jau nevarēs teikt, ka visas vienā punktā bijušas. Varbūt vēl jāpavelk viena no otras nostāk :D
Tur rakstīts, ka nedrīkst pieskarties, vilkt, vai pārvietot beigto cūku līķus un pirms ieešanas savās mājās jāmazgā, jādezinficē apavi, bet labāk jau noraut tos kirzeniekus, uzliet benču un špicku klāt.. ;))
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
04.07.2020. 12:13
Man cits biznesa projekts radās: aizbrauc uz mežu Jānis, Pēteris un Andris (vārdus var mainīt). Piektdienas vakarā Jānis atrod beigtu cūku, noziņo. Sestdien Pēteris iet pa mežu, atrod to pašu cūku, iesniedz ziņojumu. Svētdienas rītā Andris, skrienot rīta krosiņu, uzkāpj tai cūkai virsū. Cūka viena, ziņotāji 3. Tīri pēc likuma, katram 23 rubļi pienākās :D
Man cits biznesa projekts radās: aizbrauc uz mežu Jānis, Pēteris un Andris (vārdus var mainīt). Piektdienas vakarā Jānis atrod beigtu cūku, noziņo. Sestdien Pēteris iet pa mežu, atrod to pašu cūku, iesniedz ziņojumu. Svētdienas rītā Andris, skrienot rīta krosiņu, uzkāpj tai cūkai virsū. Cūka viena, ziņotāji 3. Tīri pēc likuma, katram 23 rubļi pienākās :D
Sen atpakaļ Jarānam un Porgantam bija žīdu jociņš - pie veikala žīdiņš tirgo pa 5 lati 3 ābolu sēkliņas, pienāk pircējs - kāpēc tu tirgo šīs sēkliņas? - šis atbild - sēkliņas vairo gudrību. Pircējs saka - dod man trīs tās sēkliņas. Nopērk, apēd un saka - par piecīti es varēju veselu maisu ar āboliem nopirkt, b... Žīdiņš saka - re, gudrāks uzreiz paliki. Pircējs atbild - jā, tiešām paliku gudrāks! - Dod vēl trīs sēkliņas!... Ja parteja un valdība saka, ka jāizšauj cūkas vai jāziņo, tad jāziņo un jāizšauj, i rubuļus var dabūt. Tie duraki, kuri nepilda valdīšanas rīkojumus, tagad medī cūkas par savu muļķību...
Ģimenes biznesu var izveidot!
Ja parteja un valdība saka, ka jāizšauj cūkas vai jāziņo, tad jāziņo un jāizšauj, i rubuļus var dabūt. Tie duraki, kuri nepilda valdīšanas rīkojumus, tagad medī cūkas par savu muļķību...