Mani ir ļoti ieinteresējis šis vai līdzīgas uzbūves medību ierocis. Varbūt ieroča īpašnieks vai kāds, kas ir saskāries ar KR-1 vai "BLASER" produktu varētu padalīties pieredzē? Ražotāja un tirgotāja viedoklis man ir vairāk, vai mazāk skaidrs, bet kā tas darbojas praksē...?
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
16.07.2008. 12:29
Man ir Blaser R-93 270WSM. neko sliktu nevaru pateikt, iznjemot to, ka magaziina stulba.
Shauj ideaali, izskatas labi un nosaukums arii skaniigs.
Ja interesee kautkas siikaak, tad vaicaa.
Neēsmu pētījis "BLASER", bet "MERKEL" aptvere ievietojas zem papildus "vāciņa" smukāk(līdzenas laides līnijas bez liekiem izvirzījimiem), drošāk (pret nozaudēšanu), bet vai ērtāk?
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
16.07.2008. 13:00
Blaserim aptveres var teikt ka nav! nu taadaa pierastaa noziimee. Laadeejas no augshas, izlaadee raustot klokji.
taatad pazaudeet vispaar NEIESPEEJAMI. A to vaacinju var netiishaam nolaust, vaaja taa engjiite izskatijaas ... :/
Nu te reaali paarlaadeeshana notiek ar vienu kustiibu turp-apakalj, mmerkelim izskatas, ka ir ljoti liidziigi kaa parastajai.
Tikai taa aizsleega konstrukcija viltiiga. Te ir taa, ka varu briivu ar to pashu roku ar ko spiezh gaili, nenonjemot no acs paarraut.
Kopshana tieshi taada pat kaa merkelim .... stobrs nonjemams ar 2 skruuveem no apakshas. izjaucas plinte minuutes laikaa.
Aizsleegu laikam jaukt labaak nevajaga aaraa ... tachu sapuut balistolu un noslauki un viss ir labi.
Ljoti patiik gailis. Ir dabonams arii opcionaali reguleejamais, tur sajuutas vispaar gandriiz kaa ar shneleri.
Vai "Blaser" ir iespēja uz vienas laides mainīt stobrus cal. piem. 223 un 7x64. "MERKEL" mazākis piedāvātais cal. 308win.,kas man naz interesētu, jo gribētos 1 ieroci ar 2 maināmiem stobriem maziem un lieliem medījumiem. Varbūt tik lielas cal. izmaiņas nav tehniski iespējamas?
16.07.2008. 13:24
Principaa iespeejamie kalibri no 22LR liidz magnumiem. Faktiski visi iespeejamie.
Tur vienigii ir jaamaina arii aizsleega galva. Lietuvaa ~100EUR.
Es pats kaa redzi lietoju 270WSM. Winchester Short Magnum.
Stobrs bija ~400EUR.
Daargaakaa mainja ir 22LR, jo tur dofiga jaamaina, bet par to 22LR patronas neko nemaxaa :)))
16.07.2008. 13:37
Rekur siikaak par kalibriem: http://www.blaser.de/Calibers-...
Iisaak sakot 223 un 7x64 ir 2 dazhaadas galvas aizleegam. :)))) Papeetii linku.
Nu tur ir dazhaadi izpildijumi, standart, lux utt ... atshkjiriiba starp Professional (plastm un koka lux) bija laikam aprox 800EUR
vai 600 .... varu samuldeet .... Papeetii blaser siti. Tur var redzeet arii vizuaalaas atshkjiriibas.
Man ir plastmasas un koka laidi taisu tepat riigaa, jo origjinaalaas man visas ir par iisu :)))) Nebija jeegas teereet naudu par koku no blasera.
Shauj ideaali, izskatas labi un nosaukums arii skaniigs.
Ja interesee kautkas siikaak, tad vaicaa.
taatad pazaudeet vispaar NEIESPEEJAMI. A to vaacinju var netiishaam nolaust, vaaja taa engjiite izskatijaas ... :/
Nu te reaali paarlaadeeshana notiek ar vienu kustiibu turp-apakalj, mmerkelim izskatas, ka ir ljoti liidziigi kaa parastajai.
Tikai taa aizsleega konstrukcija viltiiga. Te ir taa, ka varu briivu ar to pashu roku ar ko spiezh gaili, nenonjemot no acs paarraut.
Kopshana tieshi taada pat kaa merkelim .... stobrs nonjemams ar 2 skruuveem no apakshas. izjaucas plinte minuutes laikaa.
Aizsleegu laikam jaukt labaak nevajaga aaraa ... tachu sapuut balistolu un noslauki un viss ir labi.
Ljoti patiik gailis. Ir dabonams arii opcionaali reguleejamais, tur sajuutas vispaar gandriiz kaa ar shneleri.
Tur vienigii ir jaamaina arii aizsleega galva. Lietuvaa ~100EUR.
Es pats kaa redzi lietoju 270WSM. Winchester Short Magnum.
Stobrs bija ~400EUR.
Daargaakaa mainja ir 22LR, jo tur dofiga jaamaina, bet par to 22LR patronas neko nemaxaa :)))
Iisaak sakot 223 un 7x64 ir 2 dazhaadas galvas aizleegam. :)))) Papeetii linku.
Nu tur ir dazhaadi izpildijumi, standart, lux utt ... atshkjiriiba starp Professional (plastm un koka lux) bija laikam aprox 800EUR
vai 600 .... varu samuldeet .... Papeetii blaser siti. Tur var redzeet arii vizuaalaas atshkjiriibas.
Man ir plastmasas un koka laidi taisu tepat riigaa, jo origjinaalaas man visas ir par iisu :)))) Nebija jeegas teereet naudu par koku no blasera.