Katrs dziivo, peec agraa jauniibaa ieliktaam moraales normaam....kaa liekas shii "varonjdarba" autori ir palikushi bez jebkaadaam moraales normaam....Pa manam shis temats nav pat iisti apsprieshams, jo katram kaut cik normaalam cilveekam buus skaidrs, ka shaadi izriikoties ar dziivnieku nav pieljaujams.....sasisti dzelzhi tas protams, ka skumji, bet tie ir taisaami.....
Bet kaa saciit jaasaka.....Katram savs.....
Hmm... "patīk" man cilvēki, kas bleķus un naudu ceļ dieva vietā.
Bleķis, (lai gan pēdējā laikā jāsaka, pa lielākai daļai, plastmasa) ir rūpniecisks produkts kas ir uztapināms zināmā laika posmā. Toties lopiņam (arī cilvēkam) dzīvību neatgriezīsi.
Neapstrīdu, škrobe ir, bet reizēm jāmāk paskatīties no citas puses
man autiņam sānos ieskrēja buks. autiņam nebija pat gads. škrobe bija liela. buku nostiepu no šosejas. šis pēc 5 min atžirga un aizgāju. vajadzēja sprandu riņķī un būtu vismaz gaļa. nezinu vai izdzīvoja bet aizgāja. labi ka bij apdrošināts. bet apgānīt, spārdīt kājām. diezvai!
bet daļēji saprotu tos cilvēkus. sirdī ir baigais rūgtums. ja vēl svaigs auto un pirmā bukte
...fiziski un garīgi pretekliska rīcība. var jau būt cilvēkam slikto emociju uzplūdi,ja tas lops sabojā vismīļāko un sirdij tuvāko ,skaistāko,dārgāko braucamrīku ,bet,tad vismaz varēja to naidnieku ņemt apēst un iz---st,pēc pirmatnējo cilšu paņēmieniem.,D
Tas cilvēks, ja viņu tā drīkst nosaukt, kurš tik lopiski izturās pret dzīvniekiem, vai nu pavisam ir nodzēris savas pēdējās prāta paliekas, vai nu tāds jau ir kopš dzimšanas... Jūtu līdzi tiem cilvēkiem, kuriem ar šito dauni ir vai nu būs jādzīvo! P.S. Šitāds ilgi nevilks... :)
Bet kaa saciit jaasaka.....Katram savs.....
Bleķis, (lai gan pēdējā laikā jāsaka, pa lielākai daļai, plastmasa) ir rūpniecisks produkts kas ir uztapināms zināmā laika posmā. Toties lopiņam (arī cilvēkam) dzīvību neatgriezīsi.
Neapstrīdu, škrobe ir, bet reizēm jāmāk paskatīties no citas puses
bet daļēji saprotu tos cilvēkus. sirdī ir baigais rūgtums. ja vēl svaigs auto un pirmā bukte
vismaz man taa teica