R93 Professional ir Jānim Misiņam un Robertam Cunskim ar laikam, man pašam nav, taču esmu šāvis. Iepatikās. Ja obligāti vajag taisnas darbības aizslēgu, tad labākas alternatīvas par R93 Professional nav. Vismaz cenas ziņā, jo pārējie analogi ir dārgāki, tai skaitā R93 standartvariants. Nu, vēl Browning Acera var apcerēt, firma nedaudz paeksperimentējusi ar pārveidotu BAR pusautomāta aizslēgu, taču diži populāra šī mantiņa nav palikusi.
Nu, bet ja taisnais aizslēgs nav obligāts, tad ir 202. zauers, mauzeris M03, Mannlicher SBS...
Manā ieroču skapī vienmēr Blasers būs pirmajā vietā! tā pat arī manam Tēvam un lielākai daļai draugu kas sāk mainīt visus savus stobrus pret Blaseriem! Vēl neesmu saticis nevienu!!! kas no Blaser parietu uz citu ieroci!
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
20.11.2007. 16:16
Es zinu vairākus augsta līmeņa Latvijas sporta šāvējus (nesaukšu vārdā, ja interesē - varu iekomentēt privāti:)), kuri nav apmierināti ar F3, bet tas jau nenozīmē, ka visa Blaser produkcija ir sū..., vienkārši F3 ir salīdzinoši jauns produkts un kkur internetā pat tika manīti komentāri no paša ražotāja par kļūmēm izstrādes procesā...
Tai pašā laikā man zināmam cilvēkam skaisti salūza laidne no ļoti augstvērtīga riekstkoka ar grebumiem utt praktiski jaunam Blaser kombinētajam ierocim par kuru ne Blaser pārstāvniecība ne ražotājs negribēja uzņemties atbildību, lai gan paskatoties uz lūzuma veidu un vietu pat muļķim skaidrs, ka defekts ir koksnē... tas tā, pārdomām:)
Nu, Blasers arī slavens, ka neatzīst savas kļūdas un nemaina neko, kamēr traci nesaceļ! Kaut kā neraksturīgi vāciešiem! Starp citu, lasīju, ka pagājušais gads Blaseram bija ekstra neveiksmīgs, ļoti maz pārdots, noieta nav, izņemot vecās padumju valstis, kur tuč auga noiets, bet kopumā - pakaļā!
Labs laicins ir pagaajis kopss pedeejiem komentiem.
pielauju kad nu jau vairaaki mednieki ir iegaadaajussiezs savaa ipasumaa Blaser R93 un varbuut var daliities atsauksmees.
par kvalitaati, precizitaati, kaadiem truukumiem, u.t.
paldies
Neko sliktu par šo ieroci nevaru pateikt.
+ viegls, drošinātājs klus, mēlīte mīksta,( šnelers nav vajadzīgs ), ātri pārvelkams
- nav aptvere, bet man personīgi tas netraucē.
Dzinējmedībās ērti lietojams esmu veicis vairākus dubletus pa briežiem utt, ja piešaujas gandrž tas pats, kas pusautomāts.
Nu, bet ja taisnais aizslēgs nav obligāts, tad ir 202. zauers, mauzeris M03, Mannlicher SBS...
Ja vot 30 heyms ir labs verkitis. Nu roku darbs utt., bet es sev nopirku Blaser.
Tai pašā laikā man zināmam cilvēkam skaisti salūza laidne no ļoti augstvērtīga riekstkoka ar grebumiem utt praktiski jaunam Blaser kombinētajam ierocim par kuru ne Blaser pārstāvniecība ne ražotājs negribēja uzņemties atbildību, lai gan paskatoties uz lūzuma veidu un vietu pat muļķim skaidrs, ka defekts ir koksnē... tas tā, pārdomām:)
pielauju kad nu jau vairaaki mednieki ir iegaadaajussiezs savaa ipasumaa Blaser R93 un varbuut var daliities atsauksmees.
par kvalitaati, precizitaati, kaadiem truukumiem, u.t.
paldies
+ viegls, drošinātājs klus, mēlīte mīksta,( šnelers nav vajadzīgs ), ātri pārvelkams
- nav aptvere, bet man personīgi tas netraucē.
Dzinējmedībās ērti lietojams esmu veicis vairākus dubletus pa briežiem utt, ja piešaujas gandrž tas pats, kas pusautomāts.