Ja jautājums man, tad es ieteiktu no tā, kam Jums to īsti vajag, cik daudz gatavi maksāt.
Ja tikai medībām un naudas pietiekoši, ņemiet Sauer, Mauser, Mannlicher (man gan nepatīk), Sako...
Ja tā mazāk, tad Tikku, Remington (medību varianti lēti),...
Man pašam tagad Tikka T3 Varmint, vairāk gan sporta šaušanai. Medībās (dzinējmedībās), izmantoju gludo un to pašu Tikku. Man miesa liela, lieks kilograms ierocim (resnais stobrs) nav liela nasta! Būtu naudas vairāk, noteikti paņemtu kādu smuku tīri medību ieroci ar koka laidni. Sauer 202 TakeDown vai ko līdzīgu!
Ir tada lieta ka ierocim ir jabut ertam. un neviens no musu veikalos aptaustamajiem man nepatika iznemot blaser. Nav jega ieekonomet lai velak pukstetu. Un ta plastikata laidne nav salidzinama ar citam plastikata laidnem.
Janka, Tu jau pirms biji viņu rokās turējis, jau biji sapriecājies, tas tāds psiholoģiskais moments!
Ivo, parasti ar spico uz pļavas stāvu, nav problēmu!
Nu nee es ja godigi nemaz nebiju domajis parblaser es biju sadomajies par manliheru. Un tad es vienam pazinam panemu blazeri rokas un sapratu ka tas ir tas ko man vajag. Ilgi domaju par heymu. Bet cena un naudas pieejamiba konkretaja bridi veicinaja izveli par labu Blaser93.
Man ar nepatīk Blaser R93 un tam ir trīs iemesli.
Neparocīgs un skaļš drošinātājs. Nav šnellera. Vairāk nekā par 1200 Ls - (KO-44), nu kā man riebjas plintes bez aptveres.
Veči nu ir labākas plintes par to pašu praisu.
Robert Cunski vai vēl strādā ZOMMERĀ?
Skaļš drošinātājs? Nepiekritīšu. Un tas pēc būtības jau arī nav nekāds drošinātājs. Šnelleru Blaser principā neliek nevienam no saviem ražojumiem. Dēļ drošības apsvērumiem. Tiesa, tas, ka izņemamas aptveres nav, man arī nepatīk. Aldi, varbūt vari nosaukt kādu labāku alternatīvu?
Labs dampis, labs... :) Man kolēgam H&K pusautomāts ar Bushnell Holosight, laimīgs kā zilonis... Bet taisnais aizslēgs tomēr arī ir štelle. Kaut vai tāpēc, ka divas kustības tomēr ir labāk nekā četras. Pavasarī Vācijā paņēmu rokās Horsta Blāzera jauno Strasser RS05 un iemīlējos. Diemžēl to šekeļu nav tik daudz, cik gribētos :( R93 Pro vēl pavilktu ar čīkstēšanu...
Kungi, es skatos šeit pārsvarā ir tikai negatīvās atsauksmes par šo plinti. Gribu pajautāt, vai kādam no jums iepriekš bija minētais ierocis lietošanā, vai jūs spriežat par to tikai vienu reizi redzot minēto karabīni uz veikala plaukta vai pie kāda cita mednieka? Gribētos dzirdēt atsauksmi no tā, kas reāli bija medījis un ilgu laiku lietojis šo karabīni. Un tiešam, varbūt kāds var nosaukt kādu labāku alternatīvu par zemāku cenu?
Ja tikai medībām un naudas pietiekoši, ņemiet Sauer, Mauser, Mannlicher (man gan nepatīk), Sako...
Ja tā mazāk, tad Tikku, Remington (medību varianti lēti),...
Man pašam tagad Tikka T3 Varmint, vairāk gan sporta šaušanai. Medībās (dzinējmedībās), izmantoju gludo un to pašu Tikku. Man miesa liela, lieks kilograms ierocim (resnais stobrs) nav liela nasta! Būtu naudas vairāk, noteikti paņemtu kādu smuku tīri medību ieroci ar koka laidni. Sauer 202 TakeDown vai ko līdzīgu!
Ivo, parasti ar spico uz pļavas stāvu, nav problēmu!
Neparocīgs un skaļš drošinātājs. Nav šnellera. Vairāk nekā par 1200 Ls - (KO-44), nu kā man riebjas plintes bez aptveres.
Veči nu ir labākas plintes par to pašu praisu.
Robert Cunski vai vēl strādā ZOMMERĀ?