pats ar to babuli no sutter satikos un ro lukturi rokas tureju uz vinja rakstits 900 lum , man wolf eyes 500 lumeni spid divasreizes stiprak , izskatas ka suds ne lukturs , lampina vinam ari kautkas neizprotams , prasiju kas bus ja pardegs , babule plecus noraustija . vads ari izskatas nedross , var ju panemt nervus pacakareet:))))
Aprīkojums: Browning Bar II 30-06, Tikka T3 Supervarmint 6.5x55 SE;MP-27 12.kal.; MP-153 12/76, IZH 18 .223, IZH 54- DEAKTIVIZĒTS, mp-27 EM 12KAL.
Medību trofejas: 8
15.10.2008. 14:14
Man pašlaik ir skorpions R500 tikai aķis klibo aukstā laikā. Doma ir par diožu. Paziņa nopirka tepat pa 110 Daugavpilī ar 4 diodēm. Labāks nedaudz par manējo, baltāka gaisma.
Varbūt diodēm arī ir tie lielie lūmeni, nezinu, tikai redzu, ka tie visi darbojas ar baterijām, lai arī lādējamām, tomēr baterijām. Pēc manas pieredzes, pāris reizes ķīniešu bateriju izlādēt pamatīgi, un viss- miskastē. Man abi Scorpion lukturi, gan R500, gan R500M, ar akumulatoru, kam ir aizsargčips, strādā jau pailgi, zinu, dažam nav problēmu vismaz 2 gadus. Čips izslēdz vispār strāvas padevi, ja voltāža par zemu, lai normāli iedegtu ksenona lampu, vienmēr pirms medībām pārbaudu ar lādētāju, ja vajag, uzlādēju, problēmu nav, un 500Lum gaismas pilnīgi pietiek.
Man ir tas 900 lum.lukturis jau kādu gadu,tikai ne jau no Sutter.Un ir arī halogēnais 600 lum.Atšķirība ir labi pamanāma,nerunājot nemaz par gaismas spektru (diodēm ir t.s."aukstā" gaisma,tuva mēnesgaismai).Un nevajag pažēlot pāris dolārus baterijām ar izlādes aizsardzību,tad problēmu nebūs,manējās strādā jau otro gadu un par miršanu nemaz nedomā.
Kā jau rakstīju vienā forumā,ka lietoju ФО-2М1, sit 180 m, mēģināju uz liela lauka vismaz kādi 300 m dabūja, jo redzējās kas ir lauka otrajā malā perfekti. Var būt nav no parocīgajiem, bet patīk.
Kā saka katram ir savas gaumes izvēle.
Vairāki mednieki jau pie mums lieto šo lukturi un prbolēmu nav. Lukturis ir ar akumolatoru. Diezgan ilgi tur.
Es lietoju Leišu lukturi. gludajam apmierina. Ar suņuku pastaigājoties bij līdzi arī diožu. varbūt diožu lukturim ķīniešu diodes, bet secināju ka diožu gaismā zvēriem acis nespīd nemaz. a Leitim kā uzspied tā pa puskilometru acis var redzēt. kā ta ir ar tām diodēm? man lukturs neriktīgs vai tā arī ir ka acis nespīd???
A kaads tev Wolf Eyes modelis? Nav taa lielaa kabatas baterija?
Kā saka katram ir savas gaumes izvēle.
Vairāki mednieki jau pie mums lieto šo lukturi un prbolēmu nav. Lukturis ir ar akumolatoru. Diezgan ilgi tur.