Nu teorētiski jau var likt itkā uz labā stobra (uz kreisā kreiļiem), bet tad varētu rasties problēmas ar tēmēšanu - tēmēšanas sliedei vienā sānā tas kronšteins spiestos klāt!
Es vēlētos iegādāties zem stobra stiprināmu lukturi gludajam ar horizontālu 2 stobru izvietojumu. Biju iegājis Jelgavas Lijā tur man piedāvāja tikai to milzīgo "oldschool" bunduli ar atsevišķi staipāmo, smago akumulatoru. Tādu negribu - šausmīgi neērti. Vai šiem mazajiem lukturīšiem ir pieejami stiprinājumi priekš horizontālā izvietojuma divstobrenes?
Brono Lindenbergs:
Mums lidzigs komplekts patreiz maksa 39LVL (Lukturis + akumulatori + lādētājs + stiprinajums) - uz vietas, ar visam nodokljiem un vietejo garantiju. Tikai 5LVL starpiba...
Aprīkojums: Antonio Zolli 1900 cal.30-06spr.+ divstobrene
Suņi: Bondza
19.12.2008. 21:10
Sūtot no USA vai Honkongas man viens komplekts izmaksāja vidēji 34 LVL ( Lukturis + akumulatori + lādētājs + kronšteins + slēdzis ar vadu), "eltehs" mājaslapā par uz pusi lielāku cenu var iegādāties pusi no manis pieminētā komplekta. Par šādu starpību ir vērts pagaidīt. :D
Ir tomēr starpība....
Mums lidzigs komplekts patreiz maksa 39LVL (Lukturis + akumulatori + lādētājs + stiprinajums) - uz vietas, ar visam nodokljiem un vietejo garantiju. Tikai 5LVL starpiba...